Από το διάστημα με αγάπη!

Μετά από σχεδόν 6 μήνες στο διάστημα, ο κυβερνήτης του πληρώματος του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού Κρις Χάντφιλντ, αποφάσισε να επιστρέψει σπίτι του.

Πριν φύγει όμως, ο Καναδός αστροναύτης που έγινε διάσημος μεσω των φωτογραφιών που ανέβαζε στο Twiter του, γύρισε ένα βιντεοκλίπ στο Σταθμό με το τραγούδι του Ντέιβιντ Μπάουι "Space Oddity" αποχαιρετώντας τα μέλη της αποστολής και όλους τους... γήινους!

Το βίντεο συνοδεύτηκε από ένα μήνυμα όπου ο Χάντφιλντ έγραψε: "Με σεβασμό προς την ιδιοφυΐα του Ντέιβιντ Μπόουι, το τραγούδι του Space Oddity ταξιδεύει από το διάστημα προς τον πλανήτη γη. Από εδώ, μια τελευταία ματιά στο άπειρο".

Στο βίντεο ο Χάντφιλντ τραγουδάει και παίζει κιθάρα στο εσωτερικό του ΔΔΣ αλλά η εγγραφή της μουσικής επένδυσης έγινε στη Γη. Ο Χάντφιλντ έκανε μερικές αλλαγές στο τραγούδι και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο διαστημόπλοιο "Σογιούζ", το οποίο θα πρέπει να τον μεταφέρει πίσω στη Γη.

Ο σύνδεσμος του βίντεο του Χάντφιλντ εμφανίστηκε στο επίσημο Twitter του Ντέιβιντ Μπάουι, ο οποίος το συνόδευσε με τα λόγια: Hallo spaceboy (Γειά σου αστροναύτη).