Αεροσυνοδός για κλάμματα!

Ο διάσημος, πάμπλουτος, τολμηρός και ολίγον τρελάρας -με την καλή την έννοια- βρετανός επιχειρηματίας και ιδιοκτητης του ομίλου Virgin, σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον, είναι επίσης γνωστός για το χιούμορ του.

Το 2010 είχε βάλει στοίχημα με τον ιδιοκτήτη της Air Asia, Τόνι Φερνάντες, για τη θέση στην οποία θα τερμάτιζαν οι κατασκευαστικές τους εταιρείες στο πρωτάθλημα της Formula1.

O Μπράνσον έχασε το στοίχημα και έτσι -λίγο καθυστρερημένα- ντύθηκε αεροσυνοδός σε πτήση της Air Asia και εξυπηρέτησε μάλιστα όλους τους επιβάτες της 6ωρης πτήσης, ανάμεσα τους και ο ίδιος ο Φερνάντες.

Φυσικά, οι ταξιδιώτες της πτήσης από το Περθ της Αυστραλίας στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας, είδαν έκπληκτοι τον μουσάτο Μπράνσον με ξυρισμένα πόδια, κόκκινη στολή και έντονο κόκκινο κραγιόν να σερβίρει ποτά και γεύματα και να ρωτάει με νάζι: "καφέ ή τσάι;"

Παρόλες τις προσπάθειες όμως, ο σερ Μπράνσον δεν κατάφερε να ικανοποιήσει το... αφεντικό του. Ο Φερνάντες, ως επιβάτης, δήλωσε ότι ο Μπράνσον ήταν κάκιστος στις υπηρεσίες του. Μάλιστα έχυσε και μια πορτοκαλάδα επάνω του.