1 στους 4 Αμερικανούς υποπτεύεται ότι ο Ομπάμα είναι ο Αντίχριστος!

Μια ιδιαίτερη έρευνα δημοσιεύτηκε σήμερα και αποκαλύπτει κατά πόσο πιστεύουν οι Αμερικανοί σε θεωρίες συνωμοσίας- πιθανές και απίθανες.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Public Policy Polling, το σενάριο που θέλει τον Αμερικανό Πρόεδρο να είναι ο Αντίχριστος επί γής φαίνεται ότι έχει γίνει πιστευτό καθώς ένας στους τέσσερις αμερικανούς πολίτες πιστεύει ότι ο Μπαράκ Ομπάμα, μπορεί να είναι ο Αντίχριστος. Συγκεκριμμένα, το 13% των ερωτηθέντων πιστεύει πως ο Ομπάμα είναι ο αντίχριστος, ενώ
άλλο ένα 13% απάντησε: "δεν είμαστε βέβαιοι", αφήνοντας ανοιχτή την πιθανότητα και να είναι. Ευτυχώς, περίπου το 73% των ερωτηθέντων φάνηκε πιο λογικό και απέρριψε αυτό το ενδεχόμενο.

Στις υπόλοιπες θεωρίες συνομωσίας,  πάνω από το ένα τρίτο των Αμερικανών πιστεύουν ότι η υπερθέρμανση του
πλανήτη είναι "φάρσα", το 12% απάντησε ότι δεν είναι βέβαιο και το 51% συμφώνησε με την επιστημονική κοινότητα και είπε ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι γεγονός.

Επιπλέον, περισσότεροι από τους μισούς Αμερικανούς υποψιάζονται ότι, μία μυστική παγκόσμια ελίτ προσπαθεί να επιβάλλει μία Νέα Παγκόσμια Τάξη,  η οποία έχει ως στόχο τον έλεγχο του κόσμου.Το 28% το πιστεύει αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει, το 25% απάντησε ότι δεν είναι βέβαιο, ενώ η μειοψηφία των Αμερικανών (46%) πιστεύουν ότι αυτή η θεωρία συνωμοσίας δεν ισχύει.

Μπορεί οι Αμερικάνοι να μην είναι σίγουροι για το εάν ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ο αντίχριστος, είναι τουλάχιστον βέβαιοι ότι η πρώτη προσελήνωση είναι αληθινή (μόνο το 7% πιστεύει ότι είναι ψεύτικη).

Και εκεί που φαίνεται ότι η λογική θριαμβέυει στο τέλος, το 14% των Αμερικανών δηλώνει ότι πιστεύει στο φανταστικό τέρας των δασών Μεγαλοπόδαρο και 4% θεωρεί ότι εξωγήινοι με τη μορφή ερπετού ελέγχουν τον πλανήτη μας, παίρνοντας ανθρώπινη μορφή...