Πέθανε μπροστά από fast- food που λέγεται “Η καρδιακή προσβολή”

Το να ονομάζεται ένα κατάστημα που ειδικεύεται στα χάμπουργκερ “Heart Attack Grill” (“Ψησταριά Η καρδιακή προσβολή” κατά λέξη) είναι από μόνο του αρκετά... μαύρο ως χιούμορ. Το να πεθαίνει από καρδιακή προσβολή ο επί χρόνια γνωστός θαμώνας του όμως και μάλιστα έξω ακριβώς από το συγκεκριμένο μαγαζί, συνιστά μάλλον ειρωνεία της τύχης!

Ο 52χρονος John Alleman, παλιός τακτικός πελάτης και ένθερμος θιασώτης του μαγαζιού, σε σημείο που είχε φτάσει να θεωρείται ανεπίσημη κινητή διαφήμισή του, είχε καταλήξει να θεωρείται άτυπα η μασκότ του καταστήματος. Η συχνότατη εκεί παρουσία του μαζί με την ανελλιπή κατανάλωση χάμπουργκερ, τον είχαν καταστήσει σήμα κατατεθέν της επιχείρησης. Εργαζόταν ως υπάλληλος ασφαλείας στο ίδιο μέρος και κατέρρευσε έχοντας τελειώσει τη βάρδια του, περιμένοντας το λεωφορείο δίπλα στην είσοδο. Δεν ήταν ωστόσο το πρώτο θύμα των επιβαρυμένων θερμιδικά και αμφίβολων ποιοτικά, μενού του συγκεκριμένου καταστήματος.

Το 2011 είχαν καταγραφεί δύο ακόμη θάνατοι εντός του μαγαζιού εν ώρα υπερβολικής κατανάλωσης.

Το Heart Attack Grill, δεν εξαντλεί την εφευρετικότητά του στον ευρηματικό του τίτλο: οι σερβιτόρες του είναι ντυμένες νοσοκόμες και... συνταγογραφούν στους... ασθενείς πελάτες εξαιρετικά παχυντικά και ανθυγιεινά γεύματα, ενώ το Τριπλό Διπλό Μπαϊπάς Μπέργκερ που διατίθεται, περιέχει ούτε λίγο ούτε πολύ 9.982 θερμίδες!

Καθόλου περίεργο που το σήμα κατατεθέν του είναι “Γεύσεις Για Τις Οποίες Αξίζει να Πεθάνεις”…