Μήνυμα ελήφθη… 76 χρόνια μετά!

Μια φανταστική "περιπέτεια" έζησε ένας Νεοζηλανδός όταν, σε μια συνηθισμένη του βόλτα στην παραλία, βρήκε ένα μήνυμα σε μπουκάλι!

Ο Geoff Flood έκανε βόλτα μαζί με τον γιο του τον περασμένο Νοέμβριο όταν βρήκαν ένα ξεβρασμένο μπουκάλι με ένα μήνυμα στο εσωτερικό του, με ημερομηνία 17 Μαρτίου 1936.

O αποστολέας έγραφε: "Βρίσκομαι στη θάλασσα. Θα μπορούσε αυτός που θα βρει το μήνυμα να το επιστρέψει ευγενικά στην παρακάτω διεύθυνση". Η υπογραφή που έφερε από κάτω ανέφερε: "H.E. Hillbrick, 72 Richmond Street, Leederville, Western Australia".

Μετά την αρχική του έκπληξη, ο Geoff αποφάσισε να παραδώσει το μήνυμα , ακόμα και μετά από 76 χρόνια. Μόνο που ο παραλήπτης ήταν ο εγγονός του H.E. Ηillbrick, Peter, ο οποίος σήεμρα ζει στο Περθ της Δυτικής Αυστραλίας.

Ο Peter δήλωσε πως, λογικά, ο παππούς του πέταξε το γράμμα στη θάλασσα όταν επέβαινε το SS Strathnaver, ένα πλοίο του Βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού, που μετέφερε ανθρώπους από την Αγγλία στην Αυστραλία. 

"Είναι το μόνο ενθύμιο που έχω από τον παππού μου! Είναι μια συναρπαστική ιστορία!" δήλωσε συγκινημένος ο εγγονός Ηillbrick. Τόσο συναρπαστική που οι ειδικοί αποφάσισαν να την μοιραστούν με όλο τον κόσμο και θα εκθέσουν το μπουκάλι με το μήνυμα σε μουσείο της Νέας Ζηλανδίας.