Σε δημοπρασία βάζει την παρθενιά της 18χρονη Βραζιλιάνα

Έχουμε ακούσει πολλά περίεργα ή ασυνήθιστα πράγματα να μπαίνουν σε δημοπρασία. Αυτή τη φορά όμως το προϊόν είναι η παρθενιά μιας 18χρονης Βραζιλιάνας, η οποία προσπαθεί να βρει χρήματα για να βοηθήσει την κατάκοιτη μητέρα της.

“Γεια σας. Είμαι η Ρεμπέκα. Είμαι εδώ για να δημοπρατήσω την παρθενιά μου” λέει στο βίντεο το οποίο ανέβασε πριν λίγους μήνες στο Youtube.

Σε συνέντευξή της στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, η Ρεμπέκα είπε ότι πήρε την απόφασή πριν λίγους μήνες, όταν η μητέρα της έμεινε κατάκοιτη εξαιτίας εγκεφαλικού επεισοδίου. “Έρχεται μία στιγμή που πρέπει να πάρεις αποφάσεις ώστε να πετύχεις αυτό που θες. Πρέπει να είσαι δυνατός” ανέφερε, εξηγώντας ότι προσπάθησε να μαζέψει χρήματα, δουλεύοντας ως σερβιτόρα, αλλά ο μισθός ήταν πενιχρός.

Γι' αυτό αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα μίας συμπατριώτισσάς της, που πούλησε την παρθενιά της σε αυστραλιανό site έναντι 780.000 δολαρίων. Προς το παρόν πάντως, η καλύτερη προσφορά που έχει δεχθεί η Ρεμπέκα ανέρχεται σε 35.000 δολάρια.

Σύμφωνα με το CNN, πολλοί αμφισβητούν τα αλτρουιστικά κίνητρα της Ρεμπέκα, δηλώνοντας ότι ίσως πρόκειται για κόλπο ώστε να προσελκύσει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης.

Πρέπει άλλωστε να σημειωθεί ότι η 18χρονη απέρριψε την προσφορά που της έκανε τηλεοπτικό δίκτυο της Βραζιλίας να καλύψει όλες τις ιατρικές δαπάνες της μητέρας της και εκείνη σε αντάλλαγμα να ακυρώσει τη δημοπρασία.