Διάσημοι σατανιστές σκότωσαν τον ερευνητή UFO που πέθανε μυστηριωδώς

Ο 39χρονος Max Spiers – γνωστός στους συνομωσιολόγους με το ψευδώνυμο «supersoldier» - ερευνούσε ένα τεράστιο κύκλωμα μαύρης μαγείας

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τον 39χρονο ερευνητή UFO kai συνομωσιολόγο Max Spiers - γνωστός στους σχετικούς κύκλους με το ψευδώνυμο «supersoldier» - ο οποίος πέθανε μυστηριωδώς στην Ρουμανία.

Ο 39χρονος βρέθηκε νεκρός στον καναπέ του διαμερίσματος όπου έμενε με μια φίλη του, στη Βαρσοβία. Η ίδια πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του και της το ανακοίνωσε, δηλώνοντας πως λίγο πριν πεθάνει, έκανε εμετό ένα μαύρο υγρό.

Αν και ο Spiers ήταν υγιέστατος, ο θάνατός του αποδόθηκε σε φυσικά αίτια ενώ δεν έγινε νεκροτομή-νεκροψία. 

Σήμερα, η φίλη του Sarah Adams αποκάλυψε ότι ο Spiers ερευνούσε εδώ και πολύ καιρό ένα παγκόσμιο κύκλωμα μαύρης μαγείας και ετοιμαζόταν να αποκαλύψει ποιοι διάσημοι σατανιστές εμπλέκονταν σε αυτό, τόσο πολιτικοί ηγέτες όσο και celebrities. Σε δηλώσεις της, και η μητέρα του 39χρονου είχε πει ότι ο γιος της "ξεσκέπαζε" τους επικίνδυνους για την ανθρωπότητα, τόσο από την παγκόσμια πολιτική σκηνή, όσο και από τον κόσμο του θεάματος.

Σύμφωνα με την 31χρονη φίλη του Spiers, ο μνηστήρας της είχε εκφράσει πολλές φορές φόβο για τη ζωή του ενώ και οι δύο δεχόταν απειλές.

«Του έκαναν μαύρη μαγεία και σατανικές τελετές για να τον απαλλάξουν από τους δαίμονές του. Ο ίδιος μου είπε ότι του έδωσαν κάτι και έπεσε σε κώμα για δύο μέρες» δήλωσε η Adams. 

Μάλιστα η μητέρα του 39χρονου δήλωσε στη Sun ότι ο γιος της έπεσε θύμα απαγωγής του κυκλώματος μαύρης μαγείας και τις τελευταίες ημέρες της ζωής του τον «γέμιζαν» με ναρκωτικά, προκειμένου να τον «αποπρογραμματίσουν».