Νύχτα γάμου: Νύφη έδειρε τον γαμπρό επειδή τρόμαξε από το πέος του

Έμοιαζε με «τεράστιο, τριχωτό, τρομακτικό αγγούρι» και η ίδια φοβήθηκε ότι θα την τραυμάτιζε.

Με λίγα ράμματα και μερικά καρούμπαλα στο κεφάλι γλίτωσε από την μανία της συζύγου του την πρώτη νύχτα του γάμου ένας νιόπαντρος άνδρας στην Νότια Αφρική.   

Ο 32χρονος Mnombo Madyibi, μετά την γαμήλια τελετή, πήρε τη νύφη του και πήγαν στο δωμάτιό τους, στο πανδοχείο που θα περνούσαν τον μήνα του μέλιτος. 

«Όλα πήγαιναν καλά και απολάμβανε τα προκαταρκτικά. Η κόλαση όμως ξέσπασε όταν έβγαλα το εσώρουχό μου» δήλωσε ο γαμπρός.  

Μόλις η νεαρή παρθένα νύφη είδε το τεράστιο πέος του τρόμαξε τόσο πολύ και άρχισε να τον χτυπάει μανία, σπάζοντάς του μάλιστα στο κεφάλι ένα μπουκάλι κρασί.

«Πριν καν το καταλάβω με έριξε κάτω και άρχισε να μου δαγκώνει το αυτί. Προσπάθησε να με πνίξει με ένα χνουδωτό αρκουδάκι που της είχε χαρίσει νωρίτερα»  είπε ο ταλαίπωρος – πλην προικισμένος- σύζυγος.

Ο λόγος που η νύφη… φρίκαρε ήταν ότι το πέος του έμοιαζε με «τεράστιο, τριχωτό, τρομακτικό αγγούρι» και η ίδια φοβήθηκε ότι θα την τραυμάτιζε.

Ο 32χρονος είναι ποδοσφαιριστής στο επάγγελμα και οι συμπαίκτες του του έχουν δώσει παρατσούκλι «Ανακόντα» , λόγω των προσόντων του.  

Φυσικά, ο γάμος δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, οι νιόπαντροι έφυγαν τον επόμενο πρωί με χωριστά λεωφορεία και ο Mnombo ελπίζει ότι η γυναίκα του θα ξαναγυρίσει κοντά του.