Βίντεο: Άρχισε να τρέχει στον αεροδιάδρομο για να προλάβει το αεροπλάνο!

Όταν είδε ότι δεν πρόλαβε την πύλη ανοικτή πήδηξε από την έξοδο κινδύνου στην πίστα του αεροδρομίου

Αυτός ο επιβάτης ήταν αποφασισμένος να μην χάσει την πτήση του. Τόσο που άρχισε να τρέχει στον αεροδιάδρομο για να προλάβει το αεροπλάνο. Και πάνω στον πανικό του κυνήγησε και το λάθος αεροπλάνο!

Ένας νεαρός, στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης, θα πετούσε για Κανάρια Νησιά από το αεροδρόμιο Barajas. Όταν εμφανίστηκε στην πύλη, είδε ότι ήταν πολύ αργά, η διαδικασία επιβίβασης είχε κλείσει και δεν μπορούσε να επιβιβαστεί.

Τότε, βρήκε μια έξοδο κινδύνου από τη φυσούνα, πήδηξε από ύψος τριών μέτρων στην πίστα του αεροδρομίου με την αποσκευή του στην πλάτη.

Αρχικά ζήτησε από το βοηθητικό όχημα της πίστας να τον πάει στο αεροπλάνο του αλλά όταν οι υπάλληλοι αρνήθηκαν εκείνος άρχισε να τρέχει στον αεροδιάδρομο.

Σύμφωνα μάλιστα με την ισπανική εφημερίδα El Pais, αρχικά έκανε λάθος και έτρεξε προς άλλο αεροπλάνο που είχε ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία απογείωσης. Εμβρόντητοι οι υπάλληλοι του αεροδρομίου, δεν ήξεραν τι άλλο να κάνουν και για να αποφύγουν τα χειρότερα του φώναξαν από τα μεγάφωνα ότι έκανε λάθος και του υπέδειξαν το αεροπλάνο του.

Η αστυνομία στα Κανάρια, μετά από αίτημα της ισπανικής αστυνομίας εντόπισε τον παράτολμο ταξιδιώτη που τελικά κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη πτήση και να φτάσει στον προορισμό του. Ο νεαρός δεν συνελήφθη αλλά βρίσκεται αντιμέτωπος με πρόστιμο μέχρι 45.000 για παράβαση των κανονισμών ασφαλείας του αεροδρομίου.