71χρονη παντρεύτηκε 18χρονο, που γνώρισε στην κηδεία του γιου της!

"Το σεξ είναι το καλύτερο της ζωής μου" δήλωσε μάλιστα ο ευτυχής, έφηβος σύζυγος

Η 71χρονη συνταξιούχος Almeda Errell και ο 18χρονος Gary Hardwick είναι ίσως το πιο ιδιαίτερο ζευγάρι – έχουν μεταξύ τους 54 χρόνια διαφορά, παντρεύτηκαν μόλις μετά από τρεις εβδομάδες σχέσης και κάνουν το καλύτερο σεξ που έχει υπάρξει ποτέ. 

Το πιο περίεργο από όλα; Η Almeda γνώρισε τον Gary  στην κηδεία του 44χρονου γιου της, πριν μερικές εβδομάδες και ανάμεσά τους υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας! 

Μετά από 3 εβδομάδες θυελλώδους ρομάντζου, παντρεύτηκαν δόξη και τιμή και έκαναν για πρώτη φορά σεξ την νύχτα του γάμου τους. 

«Ήταν υπέροχα, καλύτερο κι από τα πιο τρελά μου όνειρα. Είναι πραγματικά η γυναίκα των ονείρων μου και η σωματική πλευρά της σχέσης μας δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη» αποκάλυψε ο Gary στην εφημερίδα Mirror. Μαζί του συμφώνησε και η Almeda, η οποία δηλώνει ότι «δεν έχει ξανανιώσει τόσο κοντά με άλλον άνδρα».

Βασική λεπτομέρεια: Πριν την  Almeda, ο νεαρός Gary είχε σχέση με μία 77χρονη. Ωστόσο το ζευγάρι χώρισε για η σχέση του δεν τον καταλάβαινε με αποτέλεσμα να τσακώνονται συχνά.