Αυτό είναι το εστιατόριο όπου μπορείς να τρώς… γυμνός

Έχει μέχρι στιγμής λίστα αναμονής με 4.526 άτομα

Γιατί να κινδυνεύεις να λεκιάσεις τα ρούχα σου ενώ τρως; Γι αυτό και ένα εστιατόριο στο Λονδίνο, σε καλεί να έρθεις όπως είσαι και να αισθανθείς άνετα να γευματίσεις όπως σε έπλασε η μάνα φύση. Το Bunyadi θα ανοίξει το καλοκαίρι, και όπως διαβάζουμε θα διαθέτει ειδικό χώρο για ντυμένους και ειδικό για όσους θέλουν να απολαύσουν το πιάτο τους γυμνοί – θα αφήνουν τα ρούχα τους σε ξεχωριστή αίθουσα.

«Δεν υπάρχουν κινητά τηλέφωνα, ρεύμα και δεν χρειάζεται να φοράτε τα ρούχα σας… Επιστρέψτε στην εποχή όταν όλα ήταν φρέσκα, ελεύθερα και ανόθευτα», είναι η φιλοσοφία του εστιατορίου ενώ σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, ήδη 4.526 άτομα έχουν ήδη σπεύσει να γραφτούν στη λίστα αναμονής. «Η ιδέα είναι να αισθανθούν οι άνθρωποι την απόλυτη ελευθερία» δήλωσε στην ιστοσελίδα IBT Times ο ιδρυτής του εστιατορίου Seb Lyall, και καταλήγει λέγοντας:

«Έχουμε εργαστεί πολύ σκληρά για να δημιουργήσουμε ένα χώρο όπου όλοι οι επισκέπτες θα μπορούν να κινηθούν γυμνοί. Η χρήση διαχωριστικών μπαμπού και το φως των κεριών μας επιτρέπει να κάνουμε το εστιατόριο διακριτικό…».