Ημίγυμνη γυναίκα πέφτει από φλεγόμενο κτίριο και επιβιώνει

Πώς σώθηκε από θαύμα

Μια γυναίκα τραυματίστηκε, την περασμένη Κυριακή, όταν έπεσε από το μπαλκόνι τρίτου ορόφου, σε δήμο της Cedeira (Λα Κορούνια), στην Ισπανία. Η πράξη αυτή απελπισίας, γράφει το ισπανικό πόρταλ eldiario.es, έγινε προκειμένου να σώσει τη ζωή της από το φλεγόμενο διαμέρισμά της.

Η 47χρονη γυναίκα, που όπως φαίνεται, φορούσε μόνο το εσώρουχό της, σώθηκε ως εκ του θαύματος, μιας και η πτώση της ανακόπηκε όταν προσγειώθηκε πάνω σε μια κουβέρτα που είχαν προνοήσει να απλώσουν οι γείτονες.

Αφότου η γυναίκα, έφτασε με ασφάλεια στο έδαφος, οι παριστάμενοι τηςτην κάλυψαν με ρούχα και με μια κουβέρτα.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο σύζυγος της γυναίκας, δεν βρισκόταν μαζί της στο διαμέρισμα όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, αλλά όταν επέστρεψε, ήταν εκείνος που βοήθησε και κατάφερε τη διάσωσή της.

Οι πυροσβέστες που κατέφτασαν στο συμβάν, ανέφεραν ότι παρά το γεγονός ότι η φωτιά ήταν σχετικά μικρής έκτασης, εντούτοις οι πυκνοί καπνοί δυσχέραιναν την κατάσταση και η γυναίκα δυσκολευόταν αρκετά να αναπνεύσει.

Η γυναίκα με μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, όπου αργότερα πήρε εξιτήριο αφού τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.