Straight story: Συνέλαβαν μεθυσμένο να οδηγεί… μηχανή του γκαζόν!

Κάτι από την ταινία του David Lynch, The Straight Story, θυμίζει η ιστορία ενός 32χρονου Σουηδού ο οποίος συνελήφθη γιατί οδηγούσε μεθυσμένος τη μηχανή του γκαζόν του!

Οι γείτονες του 32χρονου κάλεσαν την αστυνομία και κατήγγειλαν πως "εμφανώς μεθυσμένος" ο άνδρας άρχισε να κόβει το γκαζόν στον κήπο του αλλά μετά βγήκε και στο δρόμο!

Ένας 32χρονος Σουηδός συνελήφθη σήμερα επειδή οδηγούσε μεθυσμένος ένα... χλοοκοπτικό μηχάνημα στον κήπο του σπιτιού του, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

"Μας κάλεσαν αυτόπτες μάρτυρες που τον είδαν να οδηγεί το τρακτέρ, εμφανώς σε κατάσταση μέθης, τόσο στον κήπο του όσο και στη γειτονιά", είπε ένας εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών της περιοχής του Ούντνας, κοντά στο Έρεμπρο της κεντρικής Σουηδίας.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και υποβλήθηκε σε αλκοτέστ που έδειξε ότι το αλκοόλ στο αίμα του ήταν 0,77 μιλιγκράμ ανά λίτρο, δηλαδή επτά φορές πάνω από το νόμιμο όριο.

Ο εκπρόσωπος σημείωσε πάντως ότι ο "μεθυσμένος κηπουρός", αφού συνέλθει, ενδέχεται να μην παραπεμφθεί σε δικαστήριο αλλά να του γίνουν μόνο συστάσεις.