Απίστευτο! Τους έστειλαν τιμολόγιο επειδή… δεν πήγαν στο πάρτυ!

Οι γονείς ενός 5χρονου αγοριού στη Μεγάλη Βρετανία βρέθηκαν προ εκπλήξεως όταν βρήκαν στη σχολική τσάντα του γιου τους έναν φάκελο, ο οποίος περιείχε ένα τιμολόγιο ύψους 15,95 λιρών (20,81 ευρώ) ως χρέωση επειδή ο γιος τους δεν παρευρέθηκε στο πάρτυ γενεθλίων ενός φίλου του!

Αν και αρχικά οι γονείς του 5χρονου Άλεξ Νας είχαν δηλώσει πως ο γιος τους θα πήγαινε στο πάρτυ, αργότερα θυμήθηκαν ότι είχαν ήδη κανονίσει τη μέρα εκείνη να επισκεφθούν τους παππούδες του και, αφού δεν είχαν το τηλέφωνο των γονιών του εορτάζοντος, δεν ειδοποίησαν τους γονείς του για την αλλαγή πλάνων.

Η μητέρα του εορτάζοντος, Τζούλι Λόρενς, υποστηρίζει πως οι γονείς του Νας μπορούσαν να βρουν τα στοιχεία τους από την πρόσκληση που τους εστάλη, ώστε να την ενημερώσουν εγκαίρως, ενώ απειλεί να τους πάει στα δικαστήρια αν δεν πληρώσουν τη no show fee (“χρέωση μη προσέλευσης”) των 15,95 λιρών.

“Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι παρόμοιο. Είναι ένας φρικτός τρόπος χειρισμού, είναι πολύ υποτιμητικό”, δηλώνει στον Guardian η μητέρα του 5χρονου Άλεξ, ενώ ο πατέρας του υποστηρίζει πως η Λόρενς, στην οποία ξεκαθάρισε πως δεν θα πληρώσει το ποσό, του φέρθηκε σαν να μην ήταν ανθρώπινο ον. “Καταλαβαίνω ότι είναι οργισμένη επειδή έχασε χρήματα. Δεν είναι τα λεφτά το θέμα, είναι ο τρόπος που επέλεξε για να προσπαθήσει να πάρει τα λεφτά από μένα”, τονίζει.