Τον φόβισε η δέσμευση του γάμου και έκανε τον πεθαμένο!

Αυτή τη φορά δεν το έσκασε η νύφη, αλλά ο γαμπρός.

Για τις 15 Αυγούστου ήταν προγραμματισμένος ο γάμος της Άλεξ Λάνκαστερ από τη Μεγάλη Βρετανία, όμως δεν έγινε ποτέ, διότι ο αρραβωνιαστικός της απεβίωσε, ή, μάλλον, προσποιήθηκε ότι απεβίωσε!

Εξηγούμαστε.

Η 23χρονη κοπέλα γνώρισε τον συνομήλικό της, Τάκερ Μπλάντφορντ τον Αύγουστο του 2012 σε κολέγιο στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ.

Ακολούθησε έρωτας παράφορος.

"Ηταν υπέροχος. Μου έφερνε κοσμήματα και γιορτάζαμε την επέτειό μας κάθε μήνα. Γνώρισα την οικογένειά του και με δέχτηκαν σαν κόρη τους", περιγράφει η κοπέλα τους πρώτους μήνες της σχέσης στην εφημερίδα Mirror.

Μόλις η 23χρονη επέστρεψε στη Βρετανία και άφησε τον φίλο της στις ΗΠΑ, ο Τάκερ Μπλάντφορντ της πρότεινε να παντρευτούν και εκείνη δέχτηκε.

Οι δυο τους μιλούσαν κάθε μέρα στο τηλέφωνο και προετοίμαζαν το γάμο που θα γινόταν στο Κονέκτικατ.

Η Άλεξ Λάνκαστερ αγόρασε φόρεμα, προσκλητήρια και έκλεισε εισιτήρια για τον καλό της, ώστε να την επισκεφτεί στη Μεγάλη Βρετανία.

Φαίνεται όμως ότι όλα όμως άλλαξαν λίγους μήνες μετά με ένα τηλεφώνημα από τον πατέρα του μέλλοντα γαμπρού.

"Μου είπε ότι ο Τάκερ έπαθε κατάθλιψη και ήθελε να αυτοκτονήσει γι αυτό έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο στο δρόμο. Ολα είχαν τελειώσει. Δεν μπορούσα πια να αναπνεύσω!", εξομολογείται η κοπέλα.

Λίγο αργότερα η ίδια πήρε τηλέφωνο τη μαμά του αρραβωνιαστικού της και με έκπληξη διαπίστωσε ότι εκείνη δεν γνώριζε τίποτε για τον θάνατο του γιου της.

Ωστόσο, οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν όταν η μέλλουσα πεθερά της της αποκάλυψε ότι ο γιος της ήταν μια χαρά και ότι πρώτη φορά άκουγε για σχέδια γάμου.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Άλεξ ανακάλυψε ότι το κέντρο όπου θα έκαναν τη δεξίωση δεν είχε ενοικιαστεί ποτέ και πως τα χρήματα που είχε στείλει είχαν κάνει φτερά.

Τελικά, ο Τάκερ της έγραψε ένα γράμμα συγγνώμης και της έστειλε πίσω τα χρήματα που της χρωστούσε. Μίλησε δε και στην εφημερίδα Daily Mail για να εξηγήσει τη συμπεριφορά του: "Είμαι ένας απαίσιος άνθρωπος. Δεν έπρεπε να προσποιηθώ ότι πέθανα αλλά δεν ήξερα πώς αλλιώς να τη γλιτώσω!".