Χρέωναν τους υπαλλήλους 100 δολάρια αν δεν έψηναν καλά το φαγητό!

Ότι πλέον οι εργαζόμενοι σε πολλές χώρες του κόσμου βρίσκονται στο έλεος των διαθέσεων των εργοδοτών τους είναι γνωστό. Όμως, ο ιδιοκτήτης ενός καφέ στην Αυστραλία μάλλον το παράκανε.

Έτσι, η επιχείρηση χρέωνε τους υπαλλήλους της 112 δολάρια κάθε φορά που το χοιρινό δεν ήταν αρκετά τραγανό.

Την εκμετάλλευση αποκάλυψε η καταγγελία εργαζομένου στην Επιθεώρηση Εργασίας της Αυστραλίας.

Άλλες απίστευτες ποινές που χρέωνε το καφέ είναι:

  • 30 δολάρια κάθε φορά που η ντομάτα έμπαινε σε λάθος στρώση στο κλαμπ σάντουιτς
  • 12 δολάρια για κάθε βάφλα που ήταν λίγο πιο ψημένη από το κανονικό
  • 10 δολάρια κάθε φορά που δεν έκοβαν μαϊντανό για την επόμενη μέρα
  • 100 δολάρια κάθε φορά που ένας εργαζόμενος αργούσε έστω και 5 λεπτά στη βάρδια.

Η Επιθεώρηση Εργασίας ετοιμάζεται να επιβάλλει βαριά πρόστιμα στον ιδιοκτήτη.