Ψηφιακό προφυλακτικό για τις…δύσκολες ώρες

Το προφυλακτικό δεν έχει καθόλου αλλάξει μέσα σε εκατό χρόνια, το οποίο είναι αρκετά αστείο, αν σκεφτεί κανείς το πόσο λίγοι άνθρωποι εκτιμούν αυτά τα... καταραμένα πράγματα . Πολλοί άνθρωποι , στην πραγματικότητα , είναι τόσο δυσαρεστημένοι με το συγκεκριμένο προϊόν από καουτσούκ , που αποφεύγουν τη χρήση του σε όλες τις περιπτώσεις, ένα πρόβλημα για το οποίο ζευγάρι ερευνητών από το Georgia Tech σκέφτεται ότι μπορεί να λυθεί με τη βοήθεια των ηλεκτρονικών.

Οι Fraz Peer και Andrew Quitmeyer δημιούργησαν ένα ψηφιακό προφυλακτικό, με τοποθετημένα ενσύρματα ηλεκτρόδια κατά μήκος της πλευράς του περιβλήματος, συνδεδεμένα με έναν μικροελεγκτή ισχύος. Η συσκευή δημιουργεί ηλεκτρικούς παλμούς κατά μήκος του άξονα για να μιμηθεί την ευχάριστη αίσθηση που μειώνουν τα παραδοσιακά προφυλακτικά. Το όνομά του, κάπως τρομακτικά είναι ηλεκτρικό χέλι .

Οι ερευνητές δοκίμασαν το σεξ γκάτζετ οι ίδιοι, για να αποφανθούν ότι η πρώτη αίσθηση είναι "ευχάριστη , παρήγορη και συναρπαστικη".

Οι Peer και Quitmeyer δημιούργησαν δύο εκδόσεις του 'χελιού' , μια που ξεδιπλώνει το γνωστό προφυλακτικό με τοποθετημένα τα ηλεκτρόδια και το άλλο που είναι βασικά μία αγώγιμη κάλτσα. Ο ενσωματομένος LilyPad Arduino μικροελεγκτής μπορεί να λάβει διάφορες μορφές με την ανάλογη εντολή, έτσι να αισθάνεται την αναπνοή και τους παλμούς του συντρόφου σας σε αυτό το ρυθμό.