Νεαρή πούλησε την πρώτη της φορά προς 780.000 δολάρια

Προς 780.000 δολάρια πούλησε την παρθενική της ερωτική εμπειρία μια 20χρονη φοιτήτρια από τη Βραζιλία. Η 20χρονη έβγαλε στο σφυρί την παρθενιά της στην ιστοσελίδα Virgins Wanted, στο πλαίσιο ενός ντοκυμαντέρ αυστραλιανής παραγωγής.

Ο πλειοδότης είναι ένας Ιάπωνας που “χτυπούσε” κατά τη δημοπρασία με το ψευδώνυμο Natsu. Τελικά κέρδισε μεταξύ 15 πλειοδοτών συνολικά, που προέρχονταν από χώρες όπως η Ινδία, η Αυστραλία και οι ΗΠΑ.

Πάντως, φαίνεται ότι το αδύναμο φύλο αποδεικνύεται πιο... ισχυρό χαρτί καθώς ένας 21χρονος Αυστραλός που έβγαλε κι εκείνος την πρώτη του φορά στο σφυρί έλαβε προσφορές μέχρι 3.000 δολάρια μόνο!

Η 20χρονη θα παραδοθεί στον... αγοραστή της με αεροπλάνο. Σημείο συνάντησης η Αυστραλία. Ενώ το συνεργείο παραγωγής του ντοκυμαντέρ θα της πάρει συνέντευξη πριν και μετά την εμπειρία της που θα λάβει χώρα σε μυστική τοποθεσία.

Η ίδια, πάντως, δήλωσε έκπληκτη καθώς δεν περίμενε τέτοιες προσφορές. Όπως αναφέρει πάντως ο παραγωγός του ντοκυμαντέρ τόσο η 20χρονη όσο και η οικογένεια της είναι ενθουσιασμένοι με αυτό που συνέβη...

Η όλη πράξη πάντως δεν θα κινηματογραφηθεί.

Η απόφαση της 20χρονης έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και σχολίων στο διεθνή Τύπο. Η ίδια επιμένει ότι προτιμά αυτό από το να το έκανε “μεθυσμένη σε ένα πάρτυ, με έναν άγνωστο”. Ενώ δήλωσε πως μέρος των 780.000 δολαρίων θα τα δωρίσει για φιλανθρωπικό σκοπό.