Πήγαν να δουν καρτούν και τους προέκυψε… θρίλερ

Σίγουρα αυτή η ταινία θα τους μείνει αξέχαστη! Ενώ περίπου 25 παιδάκια με τις οικογένειες τους είχαν λάβει θέσεις έτοιμα και ενθουσιασμένα που θα έβλεπαν το καρτούν Μαδαγασκάρη 3, τα φώτα σβήνουν και στη μεγάλη οθόνη προβάλλεται το πλάνο ένα διαμελισμένο πτώμα βουτηγμένο στα αίματα. Τα μουσικά και ειδικά εφέ που συνόδευαν το πλάνο χειροτέρευσαν την κατάσταση.

Τα παιδάκια κατατρόμαξαν κι άρχισαν να τσιρίζουν. Πανικόβλητοι οι γονείς σήκωσαν τα παιδιά τους όπως- όπως και άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο.

Από λάθος, στη μηχανή προβολής αντί για το φιλμ Μαδαγασκάρη 3 είχε μπει το φιλμ Παραφυσική Δραστηριότητα 4!

“Ξεκίνησε η ταινία και σκέφτηκα 'κάτι δεν πάει καλά'. Ώσπου αναγνώρισα εικόνες από την πρώτη Παραφυσική Δραστηριότητα την οποία είχα δει πριν από χρόνια. Ήταν ένα φλασμπάκ της πιο τρομακτικής σκηνής εκείνης της ταινίας, με το αίμα να πιτσιλάει την κάμερα. Ολόκληροι άνδρες μπορούν να τιναχτούν επάνω, φαντάζεστε τον τρόμο σε αυτά τα παιδικά πρόσωπα” δήλωσε κατόπιν μία 32χρονη μητέρα που συνόδευε τον οκτάχρονο γιο της. “Το μόνο που άκουγες ήταν παιδιά που φώναζαν και έκλαιγαν”, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Εκπρόσωπος της αίθουσας Cineword ζήτησε συγνώμη για το μπέρδεμα των δύο ταινιών και το απέδωσε σε τεχνικό λάθος διαβεβαιώνοντας ότι “ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην επαναληφθεί”.

Οι υπεύθυνοι του κινηματογράφου προσκάλεσαν όσους γονείς δεν έφυγαν και είχαν την διάθεση, να παρακολουθήσουν το Μαδαγασκάρη 3 μισή ώρα αργότερα. Επίσης επέστρεψαν το αντίτιμο όλων των εισιτηρίων προσφέροντας στους κοψοχολιασμένους θεατές, μικρούς και μεγάλους, επιπλέον δωρεάν εισιτήρια.