Εξάχρονος απεβλήθη από το σχολείο για… σεξουαλική παρενόχληση

Είναι από εκείνες τις απίστευτες ιστορίες που, στον πολιτισμένο δυτικό κόσμο, μόνο στην Αμερική μπορούν να συμβούν. 

Ένα 6χρονο αγοράκι αποβλήθηκε από το σχολείο του επειδή φίλησε μια συμμαθήτρια του- και μάλιστα στο χέρι! 

Για αν γίνει ακόμα πιο... κωμικοτραγικό, ο μικρούλης Χάντερ Γιέλτον κατηγορήθηκε από τις διοικητικές αρχές του δημοτικού σχολείου όπου πηγαίνει, στο Κολοράντο, για σεξουαλική παρενόχληση! 

"Διαβάζαμε όλοι μαζί στην τάξη και εγώ έσκυψα και τη φίλησα στο χέρι. Αυτό έγινε" δήλωσε ο 6χρονος "ερωτιάρης" μαθητής , ενώ δικαιολογήθηκε λέγοντας "είμαι 6 χρονών,έχω πολύ ενέργεια!". 

Το γεγονός ότι το σχολείο έγραψε στον φάκελο του μικρού μαθητή ότι αποβλήθηκε λόγω σεξουαλικής παρενόχλησης μαθήτριας, έκανε έξαλλη την μητέρα του Χάντερ. 

"Δεν θα έπρεπε καν να συνδέουν το σεξ με ένα φιλί ενός 6χρονου αγοριού. Τώρα, ο γιος μου έρχεται και με ρωτάει: τι είναι το σεξ μαμά" είπε εξοργισμένη η Τζένιφερ Σάντερς. 

Η μητέρα δήλωσε στα αμερικανικά μέσα ότι τα δυο παιδιά είναι φίλοι στην τάξη και παίζουν ότι "τα έχουν"- γεγονός φυσιολογικό σε αυτή την ηλικία, όπως λένε και οι παιδοψυχολόγοι. Σιγουρα δεν υπάρχει καμία παρενόχληση, πόσο μάλλον σεξουαλική! 

Η Σάντερς απαιτεί από το σχολείο να "καθαρίσει" τον φάκελο του 6χρονου γιου της από αυτή την κατηγορία και να τον δεχθεί πάλι πίσω. 

Από την πλευρά του, ο επιθεωρητής των σχολείων της Κάνον Σίτι, είπε ο φάκελος του νεαρού Χάντερ θα παραμείνει στο σχολείο και ότι η συμπεριφορά του ταιριάζει με την περιγραφή της πολιτικής του σχολείου για σεξουαλική παρενόχληση, η οποία περιλαμβάνει και τα " ανεπιθύμητα αγγίγματα" .

"Μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα η όλη συμπεριφορά, επειδή το γεγονός δεν αφορά μόνο τον απείθαρχο μαθητή αλλά και το μαθητή που γίνεται δέκτης των ανεπιθύμητων πράξεων (!)" είπε ο- μάλλον υπερσυντηρητικός- κος επιθεωρητής.