Οι πιο αστείες εφευρέσεις που έχετε δει ποτέ

Οι εφευρέσεις –θεωρητικά τουλάχιστον- προσπαθούν να καλύψουν τις ανάγκες που έχει ο άνθρωπος και ορισμένες στοχεύουν μάλιστα ακόμη υψηλότερα... να αλλάξουν τον κόσμο!

Οι παρακάτω εφευρέσεις αποτελούν το προϊόν της φαντασίας ορισμένων ανθρώπων, που σε κάνουν να αναρωτιέσαι περισσότερο για το "τι είχαν στο μυαλό τους όταν το σκέφτηκαν" παρά για τη χρησιμότητά τους!

 

Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε: 

Το WineRack είναι το ιδανικό αξεσουάρ για μια βραδινή έξοδο, χωρίς να σας «στοιχίσει ο κούκος αηδόνι». Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να... ρουφήξετε μερικές γουλιές από το αγαπημένο σας ποτό... μέσα από το σουτιέν σας με τη βοήθεια ενός μικρού σωλήνα σας καλαμάκι.

 

 

Φυσικά κάτι τέτοιο δε θα μπορούσε να αποτελέσει προνόμιο μόνο των γυναικών. Έτσι το... κενό ήρθε να καλύψει η... «γραβάτα-φλασκί» Flask Tie.

Το ηχητικό σύστημα Woofer Speaker System εκτός του ότι θα σας κοστίσει 1.449 δολάρια, δεν ξέρουμε τι άλλο εξυπηρετεί.

Για όσους κρυώνουν πολύ, τους αρέσει το σκι και... τα μούσια, αλλά... ξυρίστηκαν πρόσφατα υπάρχει η λύση: το Beard Beanie!

Λίγα πράγματα είναι πιο αξιολάτρευτα από ένα πιτσιρίκι που αλωνίζει τους χώρους του σπιτιού, εξερευνώντας τον κόσμο γύρω του... Το Baby Mop σας εξασφαλίζει ακόμη περισσότερο ποιοτικό χρόνο με το βλαστάρι σας, καθώς αυτό... θα καθαρίζει ενώ σέρνεται κι εσείς αντί να σκουπίζετε και να σφουγγαρίζετε, θα μπορείτε να το παρακολουθείτε και να χαίρεστε!

Το Snuggie είναι ένα μπουρνούζι... από την ανάποδη. Ποιος ξέρει τι εξυπηρετεί!

Το Rear Gear είναι ένα καλυπτικό της... πίσω όψης του αγαπημένου σας κατοικίδιου. Αναρωτιόμαστε γιατί...

Σε πολλούς αρέσει να τραγουδάνε στο μπάνιο και δεν είναι λίγοι εκείνοι που φαντασιώνονται ότι βρίσκονται επάνω σε μια πίστα... Και για να γίνει η εμπειρία τους πιο... αληθοφανής υπάρχει το... «σφουγγάρι-μικρόφωνο».