Μοντέλο μεταμορφώθηκε σε μπάρμπι για να τιμήσει το νεκρό αγαπημένο της

Προχώρησε σε δεκάδες επεμβάσεις

Η Jennifer Pamplona, 24 ετών από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, ονειρευόταν να μεταμορφωθεί σε ανθρώπινη κούκλα μπάρμπι, ακολουθώντας την επιθυμία του αγαπημένου της ο οποίος ήταν γνωστός ως «κούκλα Κεν». Η παρουσιάστρια και μοντέλο, προχώρησε σε δεκάδες επεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένων και εννέα μέσα σε μια ημέρα, με αποτέλεσμα να αλλάξει τόσο που ούτε και η ίδια της η μητέρα δε την αναγνώρισε! 

Η νεαρή, έγινε γνωστή στη Βραζιλία ως «Susi Doll»- μια μπάρμπι με καμπύλες. Στόχος της ήταν να αποκτήσει οπίσθια μεγαλύτερα από αυτά της Κιμ Καρντάσιαν. 

«Σε μερικά κορίτσια αρέσουν τα ψώνια, εγώ λατρεύω το να πηγαίνω στον πλαστικό χειρουργό για μια επέμβαση...Είναι ένας τρόπος να αγαπώ τον εαυτό μου, με βοήθησε στην προσωπική μου ζωή και στην καριέρα μου... Ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα στη ζωή μου». Η νεαρή κατά τη διάρκεια ενός σόου, γνώρισε τον «Κεν», το αγόρι της ονόματι Celso Santebanes ο οποίος όμως είχε τραγικό φινάλε. Πέθανε πρόωρα το 2015 από καρκίνο και η Jennifer προχώρησε σε δεκάδες επεμβάσεις προκειμένου να τιμήσει με αυτό τον τρόπο τον αγαπημένο της.