Δίδυμες έχουν τον ίδιο σύντροφο και θέλουν να κάνουν παιδί ταυτόχρονα!

Μοιράζονται τα πάντα, από αριθμό κινητού μέχρι το έτερον τους ήμισυ...

Η Anna και η Lucy DeCinque περνούν όλες τις ώρες της ημέρας μαζί και μοιράζονται το ίδιο φαγητό, το ίδιο κρεβάτι και τον ίδιο αριθμό κινητού τηλεφώνου, αλλά ακόμη και τον ίδιο σύντροφο.

Πρόκειται για τις 30χρονες ολόιδιες δίδυμες που θέλουν να κάνουν ακόμη και παιδί ταυτόχρονα, “γιατί τα σώματά μας πρέπει να είναι τα ίδια”, όπως λένε οι ίδιες.

Και οι δύο κοπέλες έχουν σχέση με τον μηχανικό Ben Byrne, ο οποίος έχει επίσης έναν δίδυμο αδερφό με τον οποίο ωστόσο δεν είναι πανομοιότυποι.

Μπορεί οι δύο αδερφές να μην έχουν προγραμματίσει ακόμη πότε θέλουν να γίνουν μητέρες, αλλά όπως λένε όταν θα μείνει η μία έγκυος θέλουν να μείνει και η άλλη. “Αν έμενα έγκυος, η Lucy θα έπρεπε να μείνει και εκείνη, επειδή τα σώματά μας πρέπει να είναι τα ίδια. Εμείς θα προσπαθήσουμε για να συμβεί αυτό, σίγουρα. Δεν προσπαθούμε τώρα, αγαπάμε τα παιδιά και τα παιδιά μας αγαπούν, αλλά δεν είναι η ώρα για εμάς. Θα πρέπει να είμαστε ακριβώς το ίδιο ακόμη και αν αυτό γίνει μέσω της εξωσωματικής γονιμοποίησης την ίδια στιγμή”, δήλωσε η Anna. 

Το ζευγάρι μοιράζεται την ιστορία του σε ένα τηλεοπτικό σόου για διδύμους και δηλώνει στην Herald Sun: “Νιώθαμε λίγο εκφοβισμό από τα άλλα δίδυμα γιατί πάντα θεωρούσαν ότι ήμασταν το κέντρο της προσοχής”.

Οι αδερφές, που γεννήθηκαν με ένα λεπτό διαφορά, δεν άφησαν βέβαια την ομοιότητά τους μόνο στην φύση, αλλά σύμφωνα με την Mirror φαίνεται πως έχουν ξοδέψει περίπου 130.000 λίρες σε αισθητικές επεμβάσεις για να βεβαιωθούν ότι θα φαίνονται όσο πιο ίδιες γίνεται.

Ο κατάλογος των αισθητικών επεμβάσεων που έχουν κάνει περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εμφυτεύματα στήθους, αυξητική χειλιών, ψεύτικα φρύδια και βλεφαρίδες. Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες, ενισχύουν την ομοιότητα που έχουν από τη γέννησή τους ως δίδυμες και είναι κυριολεκτικά ολόιδιες.