Τον έλεγαν ελέφαντα και μεταμορφώθηκε σε μοντέλο

Ο Anthony Oakley από τη Βρετανία ήταν ένα παιδί-θύμα της σκληρής συμπεριφοράς των συμμαθητών, του οι οποίοι τον φοβέριζαν και τον κορόιδευαν λόγω των περιττών κιλών του στην ηλικία των 15 ετών.
 

Ο νεαρός πλέον με σκληρή γυμναστική και διατροφή έχει καταφέρει να γίνει μοντέλο και απαντά σε όσους τον κορόιδευαν.

 

Μπορεί τώρα να έχει ένα σώμα που πολλοί ζηλεύουν, αλλά ο Anthony Charles Oakley δεν ήταν πάντα τόσο δημοφιλής. Τον πείραζαν για τα κιλά του λέγοντας του ότι είναι υπέρβαρος, ενώ κάποιοι τον αποκαλούσαν ακόμη και ελέφαντα. «Δεν ήμουν ποτέ δημοφιλής με τα κορίτσια, ενώ με αποκαλούσαν λεμόνι από το «μόνος σαν το λεμόνι» επειδή ποτέ δεν είχα κοπέλα. Με φώναζαν Fat Tony, δηλαδή χοντρό Tony, επειδή είχα πολλά παραπάνω κιλά», λέει ο νεαρός.

 

Για τους γονείς του, ο Anthony ήταν πάντα ένα αξιολάτρευτο παιδί με μάγουλα και πάντα χαμογελαστός, όπως λένε κοιτάζοντας παλιές φωτογραφίες διακοπών. Στην ηλικία των 14 ετών, οπότε και άλλαξε σχολείο, αποτελούσε τον εύκολο στόχο των παιδιών που του έκαναν bullying. Ο έφηβος έπαιρνε τη μαμά του τηλέφωνο κλαίγοντας για όλα αυτά που περνάει και της έλεγε ότι υποφέρει. “Είχα κουραστεί από τα πειράγματα”, λέει σε συνέντευξή του. Όπως λέει σταματησε να πηγαίνει ακόμη και κολυμβητήριο, γιατί κάποιο παιδί τον είχε φωνάξει θαλάσσιο ελέφαντα.

 

Στα 17 του όμως ο Anthony κάνει μια απότομη στροφή και μεταμορφώνεται σε μοντέλο. Σταμάτησε να τρώει χάμπουργκερ και πίτσες και άρχισε να κάνει υγιεινή διατροφή και γυμναστική. Πήρε μάλιστα μέρος και σε διαγωνισμό bodybuilding. Ο νεαρός πλέον δεν θυμίζει σε τίποτα το παχουλό αγόρι που ήταν στην εφηβεία και όπως λέει νιώθει περήφανος για τον εαυτό του, καθώς πάλεψε πολύ γι’ αυτό και έκανε μεγάλο κόπο για να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Αυτή τη στιγμή τρέφεται με πολύ συγκεκριμένες τροφές και το λίπος στο σώμα του είναι στο 10%, αν και ορίζει πάντα μια μέρα κατά την οποία μπορεί να φάει ο,τι θέλει. Από πίτσα μέχρι παχυντικά γλυκά.

Αν και έχει περάσει πλέον η περίοδος που τον κορόιδευαν για το σώμα του, ακόμη και σήμερα όπως λέει δεν είναι ευχαριστημένος, και ίσως αυτό οφείλεται στην παιδική ηλικία που πέρασε.