Τραγικό τροχαίο στην Κύπρο: Θυσιάστηκε για να σώσει το σκυλάκι της

Ο διερχόμενος οδηγός που σταμάτησε για να τη βοηθήσει δεν κατάφερε να της σώσει τη ζωή

Τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα βρήκε μία άτυχη γυναίκα στον δρόμο Λεμεσού-Φασούλας στην Κύπρο, όταν το όχημά που οδηγούσε ξέφυγε κάτω από άγνωστες συνθήκες από το οδόστρωμα και προσέκρουσε με δύναμη σε πάσαλο ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ εν συνεχεία κατέληξε σε χαντάκι στην άκρη του δρόμου.

Όπως μεταδίδει το reporter.com.cy, αμέσως ξέσπασε φωτιά στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Διερχόμενος οδηγός έτρεξε κοντά στην τραυματισμένη γυναίκα, προκειμένου να τη βοηθήσει να εξέλθει από αυτό. Ωστόσο, σύμφωνα με την αναφορά του ίδιου στην Αστυνομία, η οδηγός, παρά την άσχημη κατάστασή της του είπε να «περιμένει» για να πάρει μαζί της το σκυλάκι της που βρισκόταν στα πίσω καθίσματα. Δυστυχώς, πριν προλάβει να σώσει το σκυλάκι της, σημειώθηκε βίαιη ανάφλεξη που οδήγησε σε φρικτό θάνατο τόσο την οδηγό, όσο και το αγαπημένο της σκυλάκι.

Από το φλεγόμενο όχημα προκλήθηκε πυρκαγιά, η οποία επεκτάθηκε σε παρακείμενη πλαγιά της ημιορεινής περιοχής καίγοντας έκταση περίπου 10 εκταρίων από άγρια βλάστηση και αριθμό δέντρων. Περίπου μια ώρα αργότερα η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο.

(πηγή φωτογραφίας: reporter.com.cy)