Κύπρος: Ο αεροπειρατής ζητάει να δοθεί 4σέλιδη επιστολή του σε γυναίκα

Φέρεται να είναι ζωσμένος με εκρηκτικά και απειλεί ότι θα χρησιμοποιήσει

Να παραδοθεί τετρασέλιδη επιστολή του σε γυναίκα - ενδεχομένως την πρώην σύζυγό του -  που ζει στην Κύπρο, ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, από τις Αρχές ο αεροπειρατής που έθεσε υπό τον έλεγχό του αεροσκάφους των Αιγυπτιακών αερογραμμών και προσγειώθηκε στη Λάρνακα. Πρόκειται για Λίβυο, 28 ετών, που ζητά πολιτικό άσυλο στην Ευρώπη.

Ο αεροπειρατής, που φέρεται να είναι ζωσμένος με εκρηκτικά και απειλεί ότι θα χρησιμοποιήσει, αν γίνει προσπάθεια εξουδετέρωσής του, ανέφερε το όνομα της συγκεκριμένης γυναίκας στις Αρχές.

Ολοι οι επιβάτες αφέθησαν ελεύθεροι εκτός από τέσσερις ξένους και τα μέλη των πληρώματος, σύμφωνα με τη Egypt Air, μεταξύ των οποίων και δύο Μητροπολίτες του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, ο Ιωαννουπόλεως Δαμασκηνός και Μιτρίας Νικόδημος, που βρίσκονταν μεταξύ επιβατών.

Όπως έγινε γνωστό, μεταξύ των επιβατών περιλαμβάνονται Βρετανοί και Αμερικανοί. 

 

Γυναίκα μεταβαίνει στο αεροδρόμιο για να συναντήσει τον αεροπειρατή

Μια Κύπρια γυναίκα μεταφέρεται στο αεροδρόμιο της Λάρνακας για να συνομιλήσει με τον αεροπειρατή που κατέλαβε αιγυπτιακό αεροσκάφος, σύμφωνα με έγκυρες πηγές.

Νωρίτερα ο αεροπειρατής, ο οποίος φαίνεται να είναι ζωσμένος με εκρηκτικά, ζήτησε να παραδοθεί με τετρασέλιδη επιστολή του σε γυναίκα, η οποία ζει στην Κύπρο.
Δεν έγινε γνωστό εάν η γυναίκα, η οποία κατάγεται από χωριό γειτονικό προς το αεροδρόμιο, είναι η ίδια με αυτήν που ο αεροπειρατής ζήτησε να παραδοθεί η επιστολή του.