Κουκουλοφόροι απήγαγαν κοριτσάκι 4 ετών από το νηπιαγωγείο

Στη δημοσιότητα έχει δοθεί η φωτογραφία της μικρής και γίνεται έκκληση όποιος γνωρίζει κάτι να βοηθήσει στον εντοπισμό της.

Συνεχίζεται η δραματική αναζήτηση για τον εντοπισμό της 4χρονης Μαριέ η οποία απείχθη από νηπιαγωγείο στη Λευκωσία. Η Αστυνομία πραγματοποιεί εντατικούς ελέγχους στον αυτοκινητόδρομο ενώ για τον εντοπισμό του οχήματος έχει σηκωθεί και το ελικόπτερο της Αστυνομίας.

Ήδη στη δημοσιότητα έχει δοθεί η φωτογραφία της μικρής και γίνεται έκκληση όποιος γνωρίζει κάτι να βοηθήσει στον εντοπισμό της.

Συγκεκριμένα, γράφει το offsite.com.cy η Αστυνομία αναζητεί αυτοκίνητο μάρκας Range Rover μαύρου χρώματος το οποίο ενέχεται σε υπόθεση απαγωγής της MARIE ELENI GRIMSRUD τεσσάρων χρόνων.

Η απαγωγή έγινε έξω από νηπιαγωγείο στη Δασούπολη, γύρω στις 07.45 σήμερα το πρωί.
Δύο άγνωστα πρόσωπα τα οποία φορούσαν κουκούλες στο κεφάλι, άρπαξαν το κοριτσάκι που μόλις είχε κατεβεί από το αυτοκίνητο της μητέρας και αφού μπήκαν στο πιο πάνω αυτοκίνητο τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, δήλωσε στο ΡΙΚ ότι οι υποψίες στρέφονται κυρίως στον πατέρα της μικρής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε και άλλη απόπειρα απαγωγής του παιδιού από τον πατέρα του, νορβηγικής υπηκοότητας, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Νορβηγός φέρεται να είχε καταστρώσει πλάνο απαγωγής της τετράχρονης, λίγο μετά τον χωρισμό του από την Κύπρια μητέρα, η οποία εξασφάλισε και την κηδεμονία του παιδιού.