Η μπανιέρα των οργίων του Νουριέλ Ρουμπινί

Πήρε το όνομα “Dr. Doom” (Δρ. Πεπρωμένο) καθώς προέβλεψε τη διεθνή οικονομική κατάρρευση που ξεκίνησε το 2008 και σάρωσε όλο τον κόσμο.

Όμως, ενδιάμεσα στις προβλέψεις, τους υπολογισμούς και τις εκτιμήσεις, ρίχνει και μια βουτιά! Στη μπανιέρα των οργίων. Στην οποία βέβαια δεν είναι μόνος. Όλο και κάποιο μοντέλο... τσαλαβουτά στα νερά της. Με λιτή, λιτότατη αμφίεση.

Ο λόγος για το διάσημο οικονομολόγο Νουριέλ Ρουμπινί.

Ο κ. Ρουμπινί έχει πολλάκις μιλήσει για τα δεινά της κρίσης, έχει στηλιτεύσει την Ελλάδα κλπ αλλά που και που διοργανώνει και αυτός κανένα μπούνγκα - μπούνγκα πάρτυ στο λοφτ του στο Μανχάταν, έτσι για να ξεσκάσει.

Όμως φαίνεται πως η μπανιέρα του αυτή χτίστηκε παράνομα και δεν πληροί τους κανονισμούς ασφαλείας και η αμερικανική πολεοδομία τον υποχρεώνει να την ξηλώσει.

Πρόκειται για ένα τζακούζι που χωρά 10 (!) άτομα και το οποίο βρίσκεται σε μια ξύλινη εξέδρα που έχει στο λοφτ του ο Ρουμπινί. Μαζί με το τζακούζι ίσως χρειαστεί να ξηλώσει και το μπαρ που βρίσκεται δίπλα στο τζακούζι καθώς - ως γνωστόν- διονυσιακά όργια χωρίς ποτά γίνεται; Δε γίνεται!

Ο Ρουμπινί φαίνεται πως λάδωσε τον αντιπρόεδρο της πολεοδομίας, Egil Rostad, για να του δώσει άδεια να χτίσει την πισίνα του. Τώρα και ο Rostad, θα πληρώσει πρόστιμο 600 δολαρίων για παράβαση καθήκοντος.

Τα μπούνγκα - μπούνγκα πάρτυ του Ρουμπινί είναι περιβόητα στη Νέα Υόρκη. Αγόρασε το λοφτ του το 2010 έναντι 5,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως δήλωσε πάντως στο New York magazine ο ίδιος ο Ρουμπινί, τα μοντέλα που παρελαύνουν από τη... μπανιέρα του των οργίων, τον αγαπούν για το μυαλό του.

"Είμαι άσχημος αλλά τις τραβά το μυαλό μου. Είμαι ένας ροκ σταρ ανάμεσα σε φρικιά και σπασίκλες" είπε με περισσή... μετριοφροσύνη.

Οι φίλοι του πάντως λένε ότι ο Ρουμπινί αποκλείεται να πτοηθεί και να σταματήσει τα τρελά του πάρτυ μόνο και μόνο επειδή δεν θα έχει μπανιέρα...