Αγοράκι με προσθετικά πόδια και δελφίνι με προσθετική ουρά γίνονται αχώριστοι

Όταν ο μικρός Cieran από την Αγγλία είδε ένα βίντεο με τον Winter, το δελφινάκι, συγκινήθηκε πολύ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Γιατί ο Cieran έχει κάτι που τον ενώνει με τον Winter: το δελφινάκι έχασε από πολύ μικρό την ουρά του και οι κτηνίατροι του κατασκεύασαν μια προσθετική ουρά που προσαρμόζεται στο σώμα του κι έτσι μπορεί να κολυμπά.

Ο Cieran από την άλλη, όταν ήταν 1,5 έτους έπαθε μηνιγγίτιδα. Θεραπεύτηκε αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν τα πόδια του και τα ακρωτηρίασαν. Ο Cieran έχει μια φυσιολογική ζωή καθώς έμαθε να περπατά πάνω στα προσθετικά μέλη που του έφτιαξε ο ίδιος του ο πατέρας.

Μετά από ένα μεγάλο ταξίδι μέχρι το ενυδρείο της Φλόριδα, ο Cieran κατάφερε να μπει στην πισίνα και να κολυμπήσει μαζί με τον Winter. Και οι δυο με τα προσθετικά τους μέλη.

Τόσο οι γονείς του μικρού, όσο και οι εκπαιδευτές που φροντίζουν το μικρό δελφινάκι, έμειναν εκστασιασμένοι μπροστά στο θέαμα: το μικρό αγόρι και το μικρό δελφίνι ανέπτυξαν αφάνταστα γρήγορα ένα πολύ αποτελεσματικό σύστημα επικοινωνίας αλλά και έναν πολύ ισχυρό δεσμό.

Ο 8χρονος Cieran είπε, όταν αναγκάστηκε να βγει από την πισίνα, ότι αν τον άφηναν "θα κολυμπούσε ένα εκατομμύριο ώρες" μαζί με τον Winter. Και περιέγραψε την εμπειρία ως "πιο καταπληκτική και από καταπληκτική".