Στα Best Sellers των New York Times το My Greek Drama

Σε εκδοτικό Βest Seller εξελίσσεται στη αμερικανική αγορά βιβλίου το My Greek Drama της Γιάννας Αγγελοπούλου, που φαίνεται να κερδίζει το αμερικανικό κοινό.
 
Το βιβλίο μπαίνει πλέον και στο Top 10 των Best Sellers των New York Times, σύμφωνα με την ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου Greenleaf Book Group. Aφετηρία για το My Greek Drama στην περίφημη κατηγορία Best Sellers ήταν η 18η θέση, στην έκδοση της εφημερίδας της 26ης Μαΐου. Τώρα το βιβλίο της Γιάννας Αγγελοπούλου, το οποίο συναγωνίζεται ισχυρούς συγγραφείς και τίτλους, καταλαμβάνει την 9η θέση, μπαίνοντας στο Τop 10 των βιβλίων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στις ΗΠΑ, στην έκδοση των NYT στις 2 Ιουνίου.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, "το βιβλίο πάει ανέλπιστα καλά. Γνωρίζαμε ότι είχαμε στα χέρια μας μια συναρπαστική ιστορία στον κατάλληλο χρόνο. Διαπιστώνουμε ενθουσιασμένοι ότι οι Αμερικανοί αναγνώστες συμφωνούν με εμάς". Μάλιστα, "ο πρόεδρος Μπιλ Κλίντον αποκαλεί το My Greek Drama ένα χρήσιμο οδηγό γι' αυτούς που αναζητούν τρόπους για να μεταμορφώσουν ζωές, οργανισμούς, ακόμη και έθνη".