“Ξεγέννησε την και αν πεθάνει το μωρό, σε σκότωσα!”

Όλο και πιο ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Οχάιο και ολόκληρο τον κόσμο με τις τρεις γυναίκες που κρατούνταν όμηροι για περισσότερα από 10 χρόνια στο υπόγειο του σπιτιού του Άριελ Κάστρο.

Όπως είπε στους αστυνομικούς ένα από τα θύματα, η Μισέλ Νάιτ, ήταν εκείνη που αναγκάστηκε να ξεγεννήσει την Αμάντα Μπέρι όταν έκανε το 6χρονο σήμερα κοριτσάκι αφότου τη βίασε ο Κάστρο.

Όπως ανέφερε μάλιστα, ο απαγωγέας την προειδοποίησε ότι αν το μωρό πέθαινε, θα τη σκότωνε. Όταν λίγο μετά τη γέννα, που έγινε στο υπόγειο που κρατούνταν οι γυναίκες, το νεογέννητο σταμάτησε να αναπνέει, η Νάιτ αναγκάστηκε να του δώσει το φιλί της ζωής.

Αναφέρει μάλιστα ότι η ίδια έμεινε έγκυος πέντε φορές από τους αλλεπάλληλους βιασμούς του Κάστρο και πως εκείνος την έκανε να αποβάλλει αφού δεν της έδινε τροφή και τη χτυπούσε μέχρι να χάσει το παιδί, όπως μεταδίδει το CBS.

Η Αμάντα Μπέρι επιβεβαίωσε, σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο, ότι το κοριτσάκι είναι παιδί του Κάστρο. Μάλιστα συχνά εκείνος έπαιρνε τη μικρή και την έβγαζε από το σπίτι αλλά ποτέ δεν της είχε πει το πραγματικό όνομα της μητέρας της και των άλλων γυναικών από φόβο μήπως πει κάτι όσο βρισκόταν έξω.

Και η τρίτη γυναίκα, η Τζίνα Ντετζίζους βιάστηκε από τον Κάστρο αλλά λέει πως πιστεύει ότι δεν έμεινε ποτέ έγκυος.

Ο Κάστρο συνελήφθη κοντά σε κατάστημα αλυσίδας fast food αφότου η Μπέρι κατάφερε να δραπετεύσει και να ζητήσει βοήθεια από διερχόμενο οδηγό.