Άνοιξε η γη και κατάπιε ολόκληρο τμήμα σπιτιού

Μια απίστευτη ιστορία που προκαλεί το δέος για την αδυναμία του ανθρώπου μπροστά στις εκπλήξεις της φύσης και στο σχετικά άγνωστο φαινόμενο της "καταβόθρας" (sinkhole).

Χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση η γη άνοιξε και κυριολεκτικά κατάπιε ένα ολόκληρο κομμάτι σπιτιού στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Ένας 36χρονος που κοιμόταν σε ένα από τα δωμάτια που καταβαραθρώθηκαν εξακολουθεί να αγνοείται. Όπως αναφέρουν μέλη της οικογένειας Bush στην οποία ανήκει το σπίτι μέσα στη νύχτα άκουσαν ξαφνικά ένα τρομερό θόρυβο και τα ουρλιαχτά του 36χρονου Jeff.

Ένας από τους αδελφούς του προσπάθησε να μπει μέσα στα ερείπια για να τον βρει αλλά δεν τα κατάφερε. Ενώ λίγο έλειψε να παγιδευτεί και ο ίδιος. Τελικά ένας αστυνομικός κατάφερε να τον τραβήξει έξω.

Η τρύπα στο έδαφος όλο και μεγαλώνει και τα συνεργεία δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τον 36χρονο. Μάλιστα, μια ειδική κάμερα και μια συσκευή εντοπισμού ήχων που χρησιμοποίησαν τα κατάπιε και αυτή η γη.

Ήδη η καταβόθρα έχει πλάτος 10 μέτρων και βάθος πάνω από 6 μέτρα.

Παρ' ότι μέλη της οικογένειας εξακολουθούν να μένουν έξω από το σπίτι ελπίζοντας να βρουν τον 36χρονο, η αστυνομία δεν είναι και τόσο αισιόδοξη καθώς αναφέρει ότι πλέον πρόκειται για “επιχείρηση εντοπισμού και όχι επιχείρηση διάσωσης”.