Τρίχρονο κοριτσάκι ζούσε για μέρες με τη νεκρή μητέρα του

Νόμιζε πως η μαμά του κοιμόταν και γιαυτό έκανε ησυχία και έτρωγε μόνο τα δημητριακά από το κουτί που υπήρχε στην κουζίνα.

Μπροστά σε μία απίστευτη, δραματική κατάσταση βρέθηκαν οι αρχές του Κονέκτικατ, όταν μέσα σε διαμέρισμα βρήκαν ένα τρίχρονο κοριτσάκι να ζει μόνο του με τη νεκρή μητέρα του στο διαμέρισμά τους, για μέρες. 

Ένας κοινωνικός λειτουργός πήγε να επισκεφτεί το παιδί, ύστερα από αναφορά του παιδικού σταθμού που πήγαινε, ότι δεν έχει εμφανιστεί για μέρες. 

Φτάνοντας στο διαμέρισμα, του άνοιξε το κοριτσάκι. Τότε ο υπάλληλος διαπίστωσε ότι η μητέρα του είναι νεκρή στο υπνοδωμάτιό της και το παιδί δεν έτρωγε τίποτα άλλο όλες αυτές τις μέρες εκτός από δημητριακά, τα οποία μάλιστα ήταν χυμένα στο πάτωμα.

Αυτομάτως κλήθηκε η αστυνομία και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες οι οποίες παρέλαβαν τη σορό της 37χρονης νεκρής γυναίκας και περιέθαλψαν το ταλαιπωρημένο, υποσιτισμένο και βρώμικο παιδάκι. 

Το κοριτσάκι είπε στους αστυνομικούς ότι νόμιζε πως η μαμά του κοιμόταν και γιαυτό έκανε ησυχία και έτρωγε μόνο τα δημητριακά από το κουτί που υπήρχε στην κουζίνα.