Τι κάνει ο Τραμπ στο περιβόητο ροζ βίντεο με τις Ρωσίδες πόρνες

Εκτός των άλλων, ζήτησε από τα κορίτσια να καθίσουν όλα στο τεράστιο κρεβάτι και να επιδοθούν σε «golden shower show»

Τα διεθνή μέσα και το twitter οργιάζουν τις τελευταίες ημέρες μετά τις αποκαλύψεις των Ρώσων ότι έχουν στα χέρια τους ροζ βίντεο του νεοεκλεγμένου αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με Ρωσίδες πόρνες, μέσα σε  έναν γενικότερο «φάκελο»  για τις σχέσεις του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία με τη Ρωσία.

Την ίδια ώρα, ο δημοσιογράφος του BBC Πολ Γουντ, σε ανταπόκρισή του από την Ουάσινγκτον, μετέδωσε ότι η CIA πιστεύει πως οι Ρώσοι δεν έχουν μόνο ένα «ροζ» βίντεο. «Υπάρχουν περισσότερες από μια κασέτες, όχι μόνο με βίντεο αλλά και με ήχο, τραβηγμένο στη Μόσχα αλλά και την Αγία Πετρούπολη», ανέφερε ο Γουντ. 

Τα όργια και η "χρυσή βροχή" στην προεδρική σουίτα

Το video φέρεται να κατέγραψαν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες στην προεδρική σουίτα του Ritz Carlton Hotel στη Μόσχα το 2013. Στην ίδια σουίτα είχε μείνει και το ζεύγος Ομπάμα σε κάποιο επίσημο ταξίδι τους στη ρωσική πρωτεύουσα και αναφέρεται ότι ο Τραμπ την έκλεισε για αυτό τον λόγο. 

Ο μεγιστάνας εμφανίζεται στο βίντεο με αρκετές Ρωσίδες… επαγγελματίες σε «προχωρημένες» σεξουαλικές πράξεις. Συγκεκριμένα – και εκτός των άλλων -  σύμφωνα με αποκαλύψεις του Buzzfeed, ζήτησε από τα κορίτσια να καθίσουν όλα στο τεράστιο κρεβάτι και να επιδοθούν σε «golden shower show», ενώ αυτός παρακολουθούσε! 

Το βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις του Τραμπ φαίνεται ότι είναι τόσο... ροζ, που το ανδρικό περιοδικό Penthouse ανακοίνωσεμέσω Twitter ότι δίνει αμοιβή ενα εκατ. δολάρια για να αποκτήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα του βίντεο

Παρά τον σάλο που έχει ξεσπάσει, το Κρεμλίνο απαντά ότι δεν έχει «φακέλους με πληροφορίες που να διακυβεύουν τη φήμη του Τραμπ» χαρακτηρίζοντας τις κατηγορίες των επικεφαλής των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών προϊόν μιας «απόλυτης παραποίησης» που έχει στόχο να βλάψει τις διμερείς σχέσεις με την Ουάσινγκτον.

Τέλος, ο ίδιος ο Τραμπ δήλωσε σήμερα πως ο διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Τζέιμς Κλάπερ του τηλεφώνησε για να καταγγείλει την «ψεύτικη και πλαστή» αναφορά για την ύπαρξη ενός φακέλου περί υποτιθέμενων σχέσεών του με τη Ρωσία.