Ο Τραμπ δίνει το… λόγο στη Μελάνια (εν αγνοία της!)

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την αμερικανική προεδρία έκανε... έκπληξη στη σύζυγό του

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι όλο εκπλήξεις — ακόμη και για τη σύζυγό του Μελάνια! Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια μιας κοινής τους συνέντευξης ότι η γυναίκα του θα εκφωνήσει «δύο ή τρεις ομιλίες» ως τις προεδρικές εκλογές, κάτι για το οποίο εκείνη προφανώς δεν είχε ιδέα.

Η κυρία Τραμπ δεν έχει συμμετάσχει παρά ελάχιστα στην εκστρατεία του συζύγου της, καθώς όπως λέει προτιμά να φροντίζει τον 10χρονο γιο τους Μπάρον στη Νέα Υόρκη. Αυτό εξήγησε στη συνέντευξη που παραχώρησε το ζεύγος στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

«Η προτεραιότητά μου είναι ο γιος μου Μπάρον, ο γιος μας Μπάρον», επέμεινε. «Τον υποστηρίζω 100% και κάθε φορά που με χρειάζεται να πάω, πιθανόν (να συμμετάσχω στην εκστρατεία) μαζί του, πηγαίνω», πρόσθεσε, αναφερόμενη στον σύζυγό της.

Ο υποψήφιος αποκάλυψε τότε πως η Μελάνια Τραμπ «θα εκφωνήσει δύο ή τρεις ομιλίες» ως τις εκλογές, αιφνιδιάζοντάς την εμφανώς στην τηλεοπτική εκπομπή που μεταδιδόταν απευθείας. «Ω», ήταν η αντίδραση της συζύγου του.

«Είναι εξαιρετική όταν μιλάει. Είναι καταπληκτική ρήτορας, κι έχει συμφωνήσει να κάνει δύο ή τρεις ομιλίες, σημαντικές ομιλίες», συνέχισε ο Τραμπ. «Νομίζω ότι αυτό θα είναι σούπερ», συμπλήρωσε.

Η μοναδική σημαντική ομιλία που έχει εκφωνήσει μέχρι σήμερα η σύζυγος του υποψήφιου ήταν εκείνη στο συνέδριο του GOP τον Ιούλιο. Για την συγκεκριμένη ομιλία της η Τραμπ είχε δεχθεί σφοδρές επικρίσεις, επειδή μέρος της είχε αντιγραφεί σχεδόν κατά λέξη από μια ομιλία της νυν Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...