Έβαλε τη γλώσσα του στο στόμα μου: Γλαφυρές… καταγγελίες κατά του Τραμπ

Πληθαίνουν οι κατηγορίες από γυναίκες που καταγγέλλουν σεξουαλικές επιθέσεις από τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών

Ενός κακού, μύρια έπονται και μιας καταγγελίας για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση έπονται πολλές ακόμη. Το ερώτημα αν είναι αληθείς ή καταγγελίες ή όχι είναι δευτερεύον ίσως αυτή τη στιγμή για τους ψηφοφόρους που σίγουρα δεν θα διστάσουν να "τιμωρήσουν" -ανεξαρτήτως- για αυτές τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ.

Μετά τις αποκαλύψεις για σεξιστική συμπεριφορά του Τραμπ, με χυδαία σχόλια κατά γυναικών, που έγιναν με τη δημοσιοποίηση βίντεο από το 2005, νέες καταγγελίες έρχονται στο φως.

Δύο γυναίκες κατηγόρησαν τον Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση, μιλώντας στην εφημερίδα New York Times.

Από τις δύο γυναίκες που μίλησαν στην εφημερίδα, η μία, η Τζέσικα Λιντς, εμφανίστηκε σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της New York Times να αφηγείται πώς ο Τραμπ της έπιασε το στήθος και προσπάθησε να βάλει το χέρι του κάτω από τη φούστα της μέσα σε ένα αεροπλάνο, περί το 1980.

Η δεύτερη, η Ρέιτσελ Κρουκς, είπε ότι ο Τραμπ "την φίλησε στο στόμα" το 2005 έξω από έναν ανελκυστήρα στον Πύργο Τραμπ του Μανχάταν, όπου εκείνη εργαζόταν ως ρεσεψιονίστ σε μια κτηματομεσιτική εταιρεία.

Μέσα σε λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα, πολλά άλλα μέσα ενημέρωσης παρουσίασαν παρόμοια ρεπορτάζ. Μάλιστα το περιοδικό People δημοσίευσε μια λεπτομερή αφήγηση, σε πρώτο πρόσωπο, της δημοσιογράφου Νατάσα Στόινοφ η οποία ισχυρίστηκε ότι το 2005 ο Τραμπ την στρίμωξε σε έναν τοίχο, στο σπίτι του στη Φλόριντα, και την φίλησε ενώ εκείνη προσπαθούσε να του ξεφύγει. "Γύρισα απ' την άλλη και, μέσα σε δευτερόλεπτα, με έσπρωξε στον τοίχο και έβαλε τη γλώσσα του στο στόμα μου", έγραψε η Στόινοφ.

Ο ίδιος ο Τραμπ, μέσω Twitter διέψευσε τις κατηγορίες χαρακτηρίζοντάς τις "παντελώς κατασκευασμένες" ενώ απειλεί με σωρεία μηνύσεων τα αμερικανικά μίντια που τις δημοσίευσαν.

Σε πανικό και το επιτελείο του Τραμπ που σπεύδουν να χαρακτηρίσουν "αποκυήματα φαντασίας" τα όσα γράφτηκαν.

Όμως το... πουλόβερ έχει αρχίσει προ πολλού να ξηλώνεται και πιθανότατα η κατάσταση δεν θα σωθεί. Η Χίλαρι Κλίντον έχει ήδη ξεφύγει με διαφορά τουλάχιστον 8 μονάδων στις δημοσκοπήσεις. Και οι τηλεμαχίες δεν τον βοήθησαν, παρ' ότι πέρασαν στην αντεπίθεση.