Ο Τραμπ απείλησε να καλέσει στο ντιμπέιτ την κρυφή ερωμένη του Μπιλ Κλίντον

"Θα ήταν ένας πρόεδρος για νηπιαγωγείο", απαντά το επιτελείο της Χίλαρι

Λίγες ώρες πριν από την πρώτη τηλεοπτική μονομαχία μεταξύ της Χίλαρι Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ, ο τελευταίος απείλησε ότι θα προσκαλέσει στη συζήτηση την Τζένιφερ Φλάουερς, την πρώην ερωμένη του Μπιλ Κλίντον.

Η Φλάουερς, η οποία φέρεται ότι διατηρούσε σχέση με τον Κλίντον κατά τη δεκαετία του '70, γνωστοποίησε ότι είναι έτοιμη να πάει στο ντιμπέιτ.

Η διευθύντρια της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, η Κελιάν Κόνγουεϊ, δεν επιβεβαίωσε την παρουσία της Φλάουερς, διευκρινίζοντας ότι ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος "δεν την προσκάλεσε επίσημη". Ειρωνεύτηκε μάλιστα το γεγονός ότι το επιτελείο της Κλίντον "τρομοκρατήθηκε τόσο εύκολα".

"Το γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ περνάει τις ώρες του πριν από τη συζήτηση με αυτού του είδους τα πράγματα, δείχνει τι είδους ηγέτης θα γινόταν, ένας πρόεδρος για το νηπιαγωγείο", σχολίασε ο Ρόμπι Μουκ, ο υπεύθυνος της εκστρατείας της Κλίντον μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι CNN. "Είναι μια ένδειξη προειδοποίησης, πριν ξεκινήσει καν το ντιμπέιτ, για την έλλειψη χαρίσματος, για τις τακτικές εκφοβισμού που χρησιμοποιεί, οι οποίες τον καθιστούν ακατάλληλο για πρόεδρο", συνέχισε.

Η "απειλή" του Τραμπ ήρθε ως απάντηση στην ανακοίνωση ότι έχει προσκληθεί στο ντιμπέιτ ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ Dalls Mavericks Μαρκ Κιούμπαν, ο οποίος έχει επικρίνει σφοδρά τον εκκεντρικό μεγιστάνα. "Αν αυτός ο ηλίθιος ο Μαρκ ο Βλάκας του (τηλεοπτικού) σόου Benefactor καθίσει στην πρώτη σειρά, ίσως να βάλω δίπλα του την Τζένιφερ Φλάουερς", έγραψε στο Twitter.

Η υπόθεση της Τζένιφερ Φλάουερς δεν στάθηκε αρκετή για να χάσει τις προεδρικές εκλογές ο Μπιλ Κλίντον το 1992. Τότε, ο ίδιος είχε διαψεύσει ότι διατηρούσε σχέση μαζί της, όμως μερικά χρόνια αργότερα παραδέχτηκε ότι συνευρέθηκε μαζί της μία φορά, το 1977. Η ίδια πάντως, σε ένα βιβλίο που έγραψε, ισχυρίζεται ότι η σχέση τους κράτησε 12 χρόνια.

 

Υποψήφιος αντιπρόεδρος Τραμπ: Δεν θα παραστεί η Φλάουερς

O υποψήφιος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ με το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα Μάικ Πενς δήλωσε σήμερα ότι η Τζένιφερ Φλάουερς, η οποία είχε σχέση με τον Μπιλ Κλίντον προτού θέσει υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του 1992, δεν θα παραστεί στην αυριανή τηλεοπτική μονομαχία μεταξύ Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ ενόψει της αναμέτρησης του Νοεμβρίου.

Χθες ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ είχε γράψει στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter ότι εξέταζε το ενδεχόμενο να προσκαλέσει την Φλάουερς να παραβρεθεί αφού το επιτελείο της Κλίντον είχε καλέσει τον ιδιοκτήτη της ομάδας μπάσκετ Dallas Mavericks Μαρκ Κιούμπαν, ένας από τους σφοδρότερους επικριτές του μεγιστάνα.

«Η Τζένιφερ Φλάουερς δεν θα παραστεί στην αναμέτρηση αύριο το βράδυ» είπε ο Πενς στην εκπομπή Fox News Sunday και τον Κρις Ουάλας.

«Στην πραγματικότητα ο Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποίησε το tweet που ανήρτησε χθες προκειμένου να χλευάσει την προσπάθεια της Χίλαρι Κλίντον και της ομάδας εκστρατείας της να αποσπάσουν την προσοχή των Αμερικανών πολιτών απ’ όσα θα πρέπει να επικεντρωθούν αύριο το βράδυ, (δηλαδή) στα θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, στην επιλογή ενώπιον της οποίας βρισκόμαστε» υπογράμμισε ο Πενς.