Ο Τραμπ κάνει ανασχηματισμό του επιτελείου του λίγο πριν τη μεγάλη μάχη!

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών βρίσκεται πίσω στις δημοσκοπήσεις σε σχέση με τη Χίλαρι Κλίντον

Με λιγότερο από τρεις μήνες να απομένουν για τη μεγάλη μάχη για την εκλογή νέου προέδρου στις ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ προχώρησε σε ανασχηματισμό του επιτελείου της προεκλογικής εκστρατείας του. Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών βρίσκεται πίσω στις δημοσκοπήσεις σε σχέση με τη Χίλαρι Κλίντον.

Ο Τραμπ «καρατόμησε» σήμερα τον άνθρωπο που εδώ και μήνες προσπαθούσε να κάνει "προεδρική" τη δημόσια εικόνα του υποψηφίου.

Ο Στίβεν Μπάνον, επικεφαλής του συντηρητικού ενημερωτικού ιστότοπου Breitbart News, προήχθη σε γενικό διευθυντή. Στη σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζεται πως σ' ένα άρθρο είχε χαρακτηριστεί "ο πιο επικίνδυνος πολιτικός σύμβουλος της Αμερικής". Επίσης, μια γνωστή ρεπουμπλικανή δημοσκόπος, η Κελιάν Κόνγουεϊ, γίνεται διευθύντρια της προεκλογικής εκστρατείας. Στην πράξη, πέρα από τους τίτλους, αυτοί οι δύο καθίστανται τα νέα πρόσωπα που κυριαρχούν πλέον στην ομάδα του Τραμπ.

Ο Πολ Μάναφορτ, που βρέθηκε κάτω από τους προβολείς της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες για τις σχέσεις του με τον φιλορώσο πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς, διατηρεί τον τίτλο του "προέδρου" της οργάνωσης της εκστρατείας, όμως η περιθωριοποίησή του είναι δεδομένη. Είχε γίνει ο ισχυρός άνδρας της ομάδας τον Ιούνιο, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ είχε αποχωριστεί τον πρώτο διευθυντή της εκστρατείας του, τον Κόρεϊ Λεβαντόφσκι.

"Ξέρω τον Στιβ και την Κελιάν εδώ και χρόνια. Είναι εξαιρετικά ικανοί, λατρεύουν να κερδίζουν και ξέρουν πώς να κερδίζουν", αναφέρει ο Ντόναλντ Τραμπ σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η πληροφορία για τον ανασχηματισμό αποκαλύφθηκε αρχικά από την Wall Street Journal.

Παρακαλούμε περιμένετε ...