Πρώην επικεφαλής CIA: Ο Τραμπ είναι πράκτορας της Ρωσίας αλλά δεν το ξέρει!

"Ο Πούτιν στρατολόγησε τον Τραμπ ως πράκτορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας χωρίς εκείνος να το αντιληφθεί"

O Ντόναλντ Τραμπ, ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, είναι ένας «πράκτορας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, χωρίς να το έχει αντιληφθεί», κατήγγειλε σήμερα ένας πρώην επικεφαλής της CIA, σε ένα άρθρο γνώμης στους New York Times.

Σε αυτό το άρθρο γνώμης - όπου εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θα ψηφίσει την Χίλαρι Κλίντον, την 8η Νοεμβρίου -  ο Μάικλ Τζ. Μόρελ καταφέρεται εναντίον του μεγιστάνα κι υποστηρίζει ότι ο Τραμπ «όχι μόνο δεν έχει τα προσόντα για αυτήν την θέση (του προέδρου των ΗΠΑ) αλλά θα μπορούσε ακόμα και να θέσει σε κίνδυνο την εθνική μας ασφάλεια».

«Στον κόσμο των μυστικών υπηρεσιών, εμείς θα λέγαμε ότι ο Πούτιν (ο πρόεδρος της Ρωσίας) στρατολόγησε τον Τραμπ ως πράκτορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας χωρίς εκείνος να το αντιληφθεί» έγραψε ο πρώην επικεφαλής των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών, που υπηρέτησε στη CIA για 33 χρόνια. 

Ο Μόρελ υπενθυμίζει ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι ένας πρώην πράκτορας των υπηρεσιών πληροφοριών, που συνήθιζε να ανακαλύπτει τις αδυναμίες των στόχων του και να τις εκμεταλλεύεται.

Κατά τη διάρκεια των προκριματικών εκλογών, ο «Πούτιν εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες του Τραμπ διατυπώνοντας φιλοφρονήσεις για εκείνον. Και αυτός αντέδρασε όπως ο Πούτιν προέβλεψε» σημείωσε. Υπενθύμισε επιπλέον ότι ο δισεκατομμυριούχος αποκάλεσε τον αρχηγό του ρωσικού κράτους μεγάλο ηγέτη, ενθάρρυνε τις υπηρεσίες πληροφοριών της Ρωσίας να κατασκοπεύσουν την αντίπαλό του του Δημοκρατικού Κόμματος και αμφισβήτησε τη δέσμευση των ΗΠΑ στους κόλπους του ΝΑΤΟ σε περίπτωση μιας επίθεσης εκ μέρους της Ρωσίας εναντίον μιας χώρας της Βαλτικής.

Κατηγόρησε επίσης τον Ντόναλντ Τραμπ ότι «υπονομεύει την ασφάλεια της χώρας προτείνοντας να απαγορευτεί στους μουσουλμάνους η είσοδος στην χώρα», κάτι που ενίσχυσε την προπαγάνδα των τζιχαντιστών, οι οποίοι τονίζουν ότι η μάχη εναντίον της τρομοκρατίας είναι στην πραγματικότητα η μάχη εναντίον του Ισλάμ.

 

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...