Σκότωσε την κόρη του επειδή τον ενόχλησε την ώρα που έπαιζε video game

Σύλληψη μετά από πολύμηνη έρευνα

Οι αρχές του Τέξας των ΗΠΑ, άσκησαν δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα σε έναν νεαρό άντρα, για το φόνο της κόρης του καθώς φέρεται να ευθύνεται για το θάνατό της, όταν εκείνη τον διέκοψε την ώρα που έπαιζε βίντεο - παιχνίδια.

Σύμφωνα με τους ένστολους, ο Anthony Sanders αφαίρεσε τη ζωή της δίχρονης Ellie Sanders, στις 12 Δεκεμβρίου. Τη στιγμή του σοκαριστικού φονικού ο 31χρονος ήταν μόνος στο σπίτι με το παιδί, μιας και η σύζυγός του και μητέρα του άτυχου κοριτσιού, απουσίαζε.

Ο 31χρονος, από τη Watauga του Τέξας, είχε πει μάλιστα στη γυναίκα του, όταν εκείνη επέστρεψε, ότι η κόρη τους κοιμόταν. Η φρικτή αλήθεια αποκαλύφθηκε ωστόσο, μισή ώρα αργότερα, όταν ο 5χρονος γιος της οικογένειας προσπάθησε να την ξυπνήσει. Όταν η μητέρα του κοριτσιού, διαπίστωσε ότι δεν ανέπνεε, κάλεσε τα επείγοντα - το άτυχο παιδί, ανακηρύχθηκε νεκρή στο τοπικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε. 

Σύμφωνα με μια ένορκη κατάθεση, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το κορμάκι του παιδιού ήταν γεμάτο μώλωπες, είχε αίμα πίσω από το ένα αυτί και δαγκωματιές από ενήλικο. "Ήταν απορροφημένος με τα βιντεο παιχνίδια", σημείωσε ο αξιωματικός Jason Babcock, "Ήταν κάτι που έκανε συνέχεια. Πρέπει με κάποιο τρόπο να τον ενόχλησε...".

Ο Sanders συνελήφθη στις 15 Απριλίου, έπειτα από πολύμηνη έρευνα.