Η τελευταία βόλτα του Prince στο φαρμακείο της γειτονιάς του

Με αγωνία περιμένει όλος ο πλανήτης τα αποτελέσματα της νεκροψίας

Με αγωνία περιμένει όλος ο πλανήτης τα αποτελέσματα της νεκροψίας για τα αίτια του ξαφνικού θανάτου του Prince, που έφυγε την Πέμπτη από τη ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών. 

Την περασμένη εβδομάδα, μετά από μία συναυλία, νοσηλεύτηκε εκτάκτως για κάποιες ώρες στο Ιλινόις, λόγω γρίπης, όπως ανακοινώθηκε επισήμως. Ωστόσο, το ΤΜΖ – που έβγαλε πρώτο την είδηση του θανάτου του – γράφει ότι ο Prince μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο για να του κάνουν οι γιατροί ένεση για την αντιμετώπιση της υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών. 

Διαβάστε αναλυτικά: Prince: Σήμερα η νεκροψία - Ερωτηματικά για την ύποπτη γρίπη

Επίσης, όταν επέστρεψε σπίτι του, επισκεπτόταν πολύ συχνά ένα φαρμακείο στη γειτονιά του – στο ίδιο φαρμακείο πήγε και λίγες πριν το θάνατο του. Από εκείνη την τελευταία φορά, η ιστοσελίδα δημοσίευσε και την κεντρική φωτογραφία. 

Παράλληλα, η Daily Mail αναφέρει ότι ο 57χρονος Prince είχε πρόβλημα στο ισχίο του και στην επίμαχη περίοδο των συναυλιών- έξι μέρες πριν το θάνατό του - είχε πάρει υπερβολική δόση αναλγητικών Percocet, ένα φάρμακο ιδιαίτερα εθιστικό, που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία οξύ πόνου στις αρθρώσεις.