Δύο από τα παιδιά του Τραμπ δεν θα ψηφίσουν τον πατέρα τους

Ο Έρικ και η Ιβάνκα Τραμπ έχασαν την προθεσμία εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους των προκριματικών στη Νέα Υόρκη

Πώς μπορείς να μην πας να γραφτείς εγκαίρως στους εκλογικούς καταλόγους όταν υποψήφιος – και μάλιστα για πιθανός πρόεδρος των ΗΠΑ - είναι ο πατέρας σου; Και όμως, ο Ερικ και η Ιβάνκα Τραμπ έχασαν την προθεσμία εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους των Ρεπουμπλικάνων για τις προκριματικές στη Νέα Υόρκη και αυτό σημαίνει ότι στις 19 Απριλίου, δεν θα ψηφίσουν τον πατέρα τους! 

Το γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ σε τηλεφωνική συνέντευξη στο "Fox & Friends" και μάλιστα αστειεύτηκε ότι, για να τους τιμωρήσει, θα τους κόψει το χαρτζιλίκι.  

Η προθεσμία για τις εγγραφές των νέων ψηφοφόρων ήταν η 25η Μαρτίου "αλλά τα παιδιά δεν ήξεραν τους κανόνες. Αυτοί αισθάνονται πολύ ένοχοι αλλά εγώ είμαι μια χαρά" είπε ο αμφιλεγόμενος υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων.

Πάντως, σύμφωνα με το ABC News, τα δυο παιδιά του μεγιστάνα δεν φαίνεται να είναι φανατικοί Ρεπουμπλικάνοι.  Όπως δείχνουν τα εκλογικά αρχείαα της Νέας Υόρκης δείχνουν ότι τόσο ο 32χρονος Έρικ όσο και η 234χρονη Ιβάνκα είναι μεν ενεργοί ψηφοφόροι, αλλά " δεν είναι εγγεγραμμένοι σε ένα κόμμα". 

Επίσης, έχουν κάνει δωρεές τόσο στους Ρεπουμπλικάνους όσο και στους Δημοκρατικούς, όπως παλιότερα και ο πατέρας τους.

Από τα τρία του τέκνα τελικά τον μπαμπά θα τον ψηφίσει σίγουρα μόνο ο μεγαλύτερος γιος του, ο 38χρονος Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, ο ο οποίος ήδη καταχωρήθηκε στοςυ καταλόγους των Ρεπουμπλικάνων.