Άγνωστος πρότεινε τον Τραμπ για το Νόμπελ Ειρήνης

Oι φετινοί υποψήφιοι για το Νόμπελ Ειρήνης : Οι Έλληνες νησιώτες και εθελοντές που βοηθούν τους πρόσφυγες από τη Συρία, μία πρώην σκλάβα του ISIS που δραπέτευσε και έγινε ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών, η διαπραγματευτική ομάδα που έληξε τα 50 χρόνια εμφυλίου πολέμου στην Κολομβία και ο Εντουαρντ Σνούντεν. 

Α! Και ο Ντόναλντ Τραμπ. Πράγματι, κάποιος μυστηριώδης, άγνωστος θαυμαστής του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων, έθεσε επίσημο αίτημα στην Επιτροπή και έτσι, ο αντισλαμιστής Τραμπ είναι υποψήφιος για το Νόμπελ Ειρήνης. 

Η αρμόδια Επιτροπή δεν αποκάλυψε ποιος ήταν εκείνος που πρότεινε τον εκκεντρικό πολυεκατομμυριούχο αλλά στην συνοδευτική επιστολή της υποψηφιότητας, υποστηρίζει ότι ο Τραμπ πρέπει να πάρει το βραβείο για την ρητορική του σχετικά με την αντιμετώπιση του Ισλαμικού Κράτος, και της ανάγκης να εξαφανιστούν οι φανατικοί τρομοκράτες του ΙΚ. 

Επίσης, για την ιδεολογία του κατά τα πυρηνικά του Ιράν και της κομμουνιστικής Κίνας. 

Φυσικά, είναι απίθανο να πάρει το Νόμπελ Ειρήνης ο Τραμπ. Όμως, ο ίδιος θα παρηγορηθεί λέγοντας ότι και ο Μαχάτμα Γκάντι ήταν προτεινόμενος, αλλά δεν του δόθηκε ποτέ το βραβείο.