Duct tape challenge: Ένα αγόρι χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Τον τελευταίο καιρό, μία νέα... πρόκληση σαρώνει στα social media, κυρίως στους νεαρούς χρήστες τους.

Ονομάζεται Duct tape challenge και αυτός που θα δεχθεί την πρόσκληση πρεπει να τυλιχτεί με μονωτική ταινία και να προσπαθήσει να δραπετεύσει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Αυτό προσπάθησε να κάνει και ένα 14χρονο αγόρι στις ΗΠΑ αλλά κατέληξε να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και το ένα του μάτι χαμένο.

Όλα συνέβησαν όταν οι φίλοι του Skylar Fish τον κάλυψαν με ταινία ενώ εκείνος στεκόταν όρθιος. Προσπαθώντας να ελευθερωθεί,  έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του στο μεταλλικό πλαίσιο του παραθύρου και στη συνέχεια στον τσιμεντένιο τοίχο. Έσπασε την κόγχη του ματιού του και έπαθε εγκεφαλικό ανεύρυσμα.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου έκανε 48 ράμματα από το ένα αυτί στο άλλο για να κλείσει η πληγή στο κεφάλι του. Για την εγκεφαλική αιμορραγία χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση ενώ οι γιατροί δεν μπορούν να πουν με σιγουριά αν θα ανακτήσει ποτέ την όρασή του στο τραυματισμένο μάτι.

Τώρα,από το κρεβάτι του νοσοκομείου, ο Skylar  μαζί με τη μητέρα του, προσπαθούν να ενημερώσουν τον κόσμο για τους κινδύνους που ενέχει η νέα αυτή μόδα των social media.