Κατά του Ισλαμικού Κράτους και της Κλίντον το πρώτο σποτ του Τραμπ

Ξεκίνησε η μεγάλη τηλεοπτική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ, η οποία, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος θα κοστίζει περισσότερο από 2 εκατ. δολάρια την εβδομάδα!

Το πρώτο τηλεοπτικό σποτ έπαιξε στην Αϊόβα, η οποία ψηφίζει πρώτη στην κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, την 1η Φεβρουαρίου και ακολουθούν το Νιού Χαμσάιρ και τη Νεβάδα. 

Το σπτ είναι... αφιερωμένο στην μετανάσταση και σε αυτό ο Τραμπ υπόσχεται να "κόψει το κεφάλι του Ισλαμικού Κράτους". Με όχημα την τρομοκρατία, ο μεγιστάνας επαναλαμβάνει την αντι - ισλαμική ρητορική του. Ο αφηγητής επαναλαμβάνει τις αμφιλεγόμενες "δεσμέυσεις" της εκστρατείας του Τραμπ, όπως την απαγόρευση της εισόδου των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ, "έως ότου μπορούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει". 

Το 30 δευτερολέπτων βίντεο περιλαμβάνει πλάνα από το μακελειό του Σαν Μπρενταντίνο και δείχνει ως υπεύθυνους για την δημιουργία του Ισλαμικού Κράτους και των επιθέσεων στις ΗΠΑ το ζεύγος Κλίντον αλλά και τον Μπαράκ Ομπάμα. 

Στη συνέχεια ο αφηγητής αναφέρει πως ο Τραμπ "θα κόψει γρήγορα το κεφάλι του Ισλαμικού Κράτους" και ότι "θα πάρει και το πετρέλαιο που εκμεταλλεύονται οι τζιχαντιστές". 

Επίσης, ο υποψήφιος των ρεπουμπλικάνων υπόσχεται να σταματήσει την παράνομη μετανάστευση από το Μεξικό, με την κατασκευή τείχους στα σύνορα.

Το σποτ καταλήγει με πλάνα του ίδιου του Τραμπ σε προεκλογική συγκέντρωση να δεσμεύεται: "Θα κάνουμε την Αμερική σπουδαία ξανά".