Συγγνώμη στο ‘Bronco Bama’ girl

Το γύρο του διαδικτύου, ειδικά στα social media κάνει εδώ και δύο μέρες ένα βίντεο στις ΗΠΑ με ένα κορίτσι τεσσάρων ετών να κλαίει γιατί κουράστηκε...να ακούει για τι; εκλογές.

Στο βίντεο που η μητέρα της ανάρτησε στο Youtube η μικρή Αμπιγκέιλ κλαίγοντας λέει: "Βαρέθηκα τον Μπρόνκο Μπάμα και τον Μιτ Ρόμνεϊ". Εκτός κάμερας, η μαμά του το ρωτάει: "Γι' αυτό κλαις;" Το κοριτσάκι, το οποίο φοράει μια μπλούζα "Hello Kitty", κουνάει καταφατικά το κεφάλι.

"Σύντομα θα τελειώσει, σύμφωνοι; Οι εκλογές σύντομα θα τελειώσουν", λέει η μαμά ενώ η μικρή απαντά "ok".

Μέχρι στιγμής το βίντεο έχει περίπου δύο εκατομμύρια επισκέψεις και έχει γίνει θέμα συζήτησης γνωστό ως"Μπρόνκο Μπάμα γκερλ".

"Είμαστε άραγε όλοι Μπρόνκο Μπάμα γκερλ, τόσο κουρασμένοι απ' αυτή την εκστρατεία που θα μπορούσαμε να βάλουμε τα κλάματα;" αναρωτιέται ένας δημοσιογράφος της εφημερίδας "Κρίστιαν Σάιενς Μόνιτορ".

Έπειτα από έρευνα, διαπιστώθηκε ότι το κοριτσάκι είχε ακούσει στο αυτοκίνητο μια εκπομπή του NPR, του δημόσιου αμερικανικού ραδιοφώνου, το οποίο ζήτησε στη συνέχεια συγγνώμη.

"Εξ ονόματος του NPR και όλων των άλλων μέσων ενημέρωσης, ζητούμε συγγνώμη από την Αμπιγκέιλ. Πρέπει να το παραδεχθούμε, η εκστρατεία ήταν μακρά και για μας. Ας πούμε λοιπόν στον εαυτό μας 'μόνο λίγες μέρες ακόμη, μόνο λίγες μέρες ακόμη, μόνο λίγες μέρες ακόμη'", έγραψε στο μπλογκ του NPR ο Μαρκ Μέμοτ, αρμόδιος του ραδιοσταθμού για τις σχέσεις με τους ακροατές.

https://youtube.com/watch?v=OjrthOPLAKM%22+frameborder%3D%220%22+allowfullscreen%3E%3C