Μαχαίρωσε το γιο της 100 φορές

Σοκάρει η είδηση για μια 40χρονη μητέρα από το Σικάγο των ΗΠΑ η οποία μαχαίρωσε με μένος 100 φορές τον 7χρονο γιο της γιατί ήταν θυμωμένη μετά από καβγά με τον άντρα της. Μάλιστα δεν δίστασε να μαχαιρώσει 50 φορές και ένα 5χρονο κοριτσάκι επειδή έγινε μάρτυρας του φρικιαστικού εγκλήματος.

Αρχικά, η 40χρονη δήλωσε στην αστυνομία ότι το διπλό έγκλημα έγκλημα έκανε ένας διαρρήκτης ο οποίος μπήκε στο σπίτι τους. Μετά από πιέσεις του ανακριτή, όμως, και καθώς δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης σε καμία από τις εισόδους του σπιτιού, άλλαξε την κατάθεσή της λέγοντας αρχικά πως τα δυο παιδιά ήταν δαιμονισμένα και ήθελε να σκοτώσει το κακό πνεύμα.

Τελικά παραδέχτηκε ότι ήταν θυμωμένη με τον άντρα της και είχαν μαλώσει καθώς εκείνος εργάζεται ως οδηγός φορτηγού και λείπει συχνά από το σπίτι.

Όταν η 40χρονη γύρισε σπίτι από τη δουλειά βρήκε το γιο της και το μικρό κοριτσάκι με το οποίο ήταν φίλοι να παίζουν πάνω στο κρεβάτι της. Θυμωμένη πήρε ένα μαχαίρι, υποχρέωσε τα δυο παιδιά να γονατίσουν και να προσευχηθούν. Ξεκίνησε να μαχαιρώνει το 7χρονο αγοράκι λέγοντας του, μάλιστα, πως εκείνη τη νύχτα θα “πήγαινε στον παράδεισο”. Το μικρό αγόρι την παρακαλούσε με λυγμούς να σταματήσει, όμως εκείνη συνέχισε. Αφού το αγόρι ξεψύχησε επιτέθηκε στο μικρό κορίτσι.

Το μόνο που η 40χρονη παιδοκτόνος αρκέστηκε να δηλώσει στο δικαστήριο ήταν πως με το φόνο του γιου τους ήθελε “να πληγώσει τον άντρα της όπως την πλήγωσε εκείνος”.