Πυροβόλησε 9χρονη μασκαρεμένη στην Πενσυλβάνια

Σε τραγικό ατύχημα μετατράπηκε για ένα κορίτσι εννέα ετών η φετινή γιορτή του Halloween στις ΗΠΑ, καθώς σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, δέχθηκε πυροβολισμούς έξω από συγγενικό της σπίτι.

Το κορίτσι, που είχε φορέσει μια μαύρη στολή και καπέλο λόγω του εθίμου που θέλει τα παιδιά να μεταμφιέζονται και να πηγαίνουν σε σπίτια κρατώντας μια κολοκύθα και μαζεύοντας γλυκίσματα, πήγαινε το Σάββατο βράδυ στο σπίτι ενός συγγενή της στην Πενσυλβάνια.

Εκείνος, όμως, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης δεν την αναγνώρισε και νομίζοντας ότι πρόκειται για ληστή άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα το κορίτσι να τραυματιστεί στον ώμο, στο χέρι, στην πλάτη και τον λαιμό.

Χρειάστηκε να διακομιστεί σε παιδιατρικό νοσοκομείο του Πιτσμπουργκ, περίπου 30 χλμ. Από την πόλη στην οποία διαμένει και για την ώρα η κατάσταση της υγείας της είναι σοβαρή.

Σύμφωνα πάντως με την Αστυνομία της Πενσυλβάνια ο άνδρας που πυροβόλησε δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και παραμένει άγνωστο το αν θα του απαγγελθούν κατηγορίες. Η απόφαση αναμένεται να ληφθεί τις αμέσως επόμενες μέρες.