Η Μέριλιν Μονρόε αγόρασε τον Έλβις

There is no business like show business, ακόμα και αν τα αστέρια τους θεάματος έχουν αποχαιρετήσει τα εγκόσμια εδώ και δεκαετίες.

Σήμερα, η εταιρία που διαχειρίζεται τα έσοδα από τα δικαιώματα και τη φήμη του πιο διάσημου sex symbol, της Μέριλιν Μονρόε, ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε το brand name του "Βασιλιά", Έλβις Πρίσλεϊ. 

Η Authentic Brands ανακοίνωσε υπερήφανα την εξαγορά του εμπορικού σήματος του Πρίσλεϊ. Φυσικά δεν αποκάλυψε το ποσό που πλήρωσε στην προηγούμενη εταιρία ωστόσο δήλωσε ότι σχεδιάζει να αυξήσει τη δημοτικότητα του Έλβις και των αριθμών των οπαδών του παγκοσμίως. 

Ο Έλβις Πρίσλεϊ πέθανε τον Αύγουστο του 1977 ωστόσο παραμένει ένας από τους πιο... προσοδοφόρους διασκεδαστές του κόσμου.

Εκατομμύρια δολάρια προέρχονται κάθε χρόνο από το προσεκτικό μάρκετινγκ της εικόνας του "Βασιλιά" και από την Graceland, το ράντζο του στο Μέμφις, το οποίο είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο. 

Μόνο πέρσι, τα έσοδα από το brand name του Έλβις του έφτασαν 55 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που το έχει ξεπεράσει σε...μεταθανάτια κέρδη μόνο ο Michael Jackson.