Τορόντο: Σε νέο βίντεο, ο δήμαρχος απειλεί να σκοτώσει κάποιον

Μία ημέρα μετά την δημόσια παραδοχή του δημάρχου του Τορόντο ότι κάπνισε κρακ, τα μέσα ενημέρωσης έδωσαν σήμερα στην δημοσιότητα ένα δεύτερο βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο Ρομπ Φορντ να απειλεί ότι θα σκοτώσει κάποιον.

Στο ερασιτεχνικό βίντεο ενός λεπτού- πιθανότατα τραβηγμένο με κινητό τηλέφωνο- φαίνεται ο δήμαρχος της πόλης , "εξαιρετικά μεθυσμένος", να απειλεί με αλαζονικό και αθυρόστομο τρόπο ότι θα σκοτώσει ένα άγνωστο άτομο. 

Σε έξαλλη κατάσταση, περπατώντας πάνω-κάτω σε ένα δωμάτιο, ο ίδιος υπόσχεται να ξεσχίσει το λαιμό του άγνωστου ατόμου, να του βγάλει τα μάτια  και να βεβαιωθεί ότι το θύμα του είναι νεκρό.

Οι δημοσιογράφοι έδειξαν σήμερα το βίντεο στον δήμαρχο Φορντ, έξω από το γραφείο του και ο ίδιος δήλωσε ότι "ντρέπεται πάρα πoλύ", με πολύ διαφορετικό τόνο από την χθεσινή άνετη παραδοχή του, ότι έχει κάνει χρήση κοκαΐνης.

"Είναι εξαιρετικά δυσάρεστο και δεν ξέρω τι να πω. Θα το δει όλος ο κόσμος. Ελπίζω να μην έρθει ποτέ κανείς σε αυτή την κατάσταση," είπε  ο δήμαρχος στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. 

Ωστόσο, δεν απάντησε σε βασικές ερωτήσεις, όπως το ποιον απειλεί (μήπως αυτόν που τράβηξε και δημοσίευσε το επίμαχο βίντεο με το κρακ;).

Δείτε το νέο, επίμαχο βίντεο.